0%

Storm Cases

Alt om Storm Cases

Storm Cases er en serie vandtætte kufferter, der er ekstremt robuste og i en meget høj kvalitet. Peli Storm Cases er velegnet til transport og opbevaring af alle typer af følsomt udstyr og med livsvarig garanti. Peli Storm Cases fås i mange standardstørreler. Du får en vandtæt kuffert der er konstrureret til ubegrænset holdbarhed og Peli tilbyder derfor ubegrænset livsvarig garanti på alle deres Peli Air Cases og bliver designet og udviklet til at kunne modstå selv de vildeste udfordringer i ethvert terræn. Samtidig kan man til Peli Air vandtætte kufferter bestille plukskum, skillerumssæt eller multilayer Foam, så du selv kan tilpasse din kuffert til netop dit behov.

Storm Case med skumindretning

Vi producerer skumindretninger til alle Storm Cases og de kan benyttes som robust produktemballage til måleinstrumenter, udstyr, elektroniske produkter m.m., hvor man ønsker en særlig holdbar emballage i den absolut bedste kvalitet. Peli giver ubegrænset livsvarig garanti på alle deres produkter. Det er et udtryk for høj kvalitet, og det kan du være sikker på, at du får, med produkter fra netop dette mærke. Du kan derfor være sikker på, at dit udstyr er i sikkerhed, hvis du opbevarer det i en af kasserne. Dette skyldes blandt andet det slagfaste plastmateriale og forstærkede vægge, som kasserne er udviklet i.

Vil du købe en Storm Case?

Ønsker du at købe Storm kufferter hos flightcases så køber du direkte fra den Danske Distributør. Dette sikre dig den livsvarige garanti, et kæmpe lager, høj faglig rådgivning og mulighed for alle former for specialindretninger og tilpasninger i skum m.m. Ønsker du at se eller prøve produkterne, inden du køber, så har du mulighed for det i vores showroom på Vesterlundvej 3 i Herlev. Vi tilbyder dag-til-dag levering på lagervarer, 30 dages ombytning og prisgaranti.