Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Indbygning af

elektronik...

Vi kan indbygge ventilation, adaptere, elektronik i mange af vores cases som Flightcases, Peli Cases, Zarges Alukasser.

Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Få et tilbud

Flightcases
 
Indbygning af Elektronik
Ventilation, vandtætte stik, fiksering af udstyr
 
Indbygget adaptere m.m..

Til Flightcases & Kufferter

Har du brug for en løsning med aktiv elelr passiv ventilation i den Flightcase, Peli Cases elelr Zarges Case? Så tilbyder vi Vi kan lave alle former for specialløsninger med indbygget ventilation både passiv og aktiv ventilation. Vi kan også montere diverse adaptere, strøm m.m. tilpasset dine krav.

Få et tilbud

Indbygning af ventilation i Peli Cases, Zarges elelr Flightcases
 
De lidt mere avanceret indrentigner....

Hvis du har brug for en lidt mere speciel indretning...

Har du brug for en indretning af din Peli Cases, Flightcases eller anden case og har du brug for lidt mere end en standard skumindretning. Så er vi eksperter i indbygning af alle former for elektronik, ventilation, stik. m.m. Det kan ofte være en fordel at kontakte os inden du vælger din case. Dette skyldes at nogle cases f.eks. Flightcases er det nemere at indbygge elektronik, stkk. m.m.

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %. Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
Til Top