Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Indbygning af

elektronik...

Vi kan indbygge ventilation, adaptere, elektronik i mange af vores cases som Flightcases, Peli Cases, Zarges Alukasser.

Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Få et tilbud

Flightcases
 
Indbygning af Elektronik
Ventilation, vandtætte stik, fiksering af udstyr
 
Indbygget adaptere m.m..

Til Flightcases & Kufferter

Har du brug for en løsning med aktiv eller passiv ventilation i en Flightcase, Peli Cases eller Zarges Case? Vi kan lave alle former for specialløsninger med indbygget ventilation både passiv og aktiv ventilation. Vi kan også montere diverse adaptere, strøm m.m. tilpasset dine krav.

Få et tilbud

Indbygning af ventilation i Peli Cases, Zarges elelr Flightcases
 
De lidt mere avanceret indretninger....

Hvis du har brug for en specielindretning...

Har du brug for en indretning af din Peli Cases, Flightcases eller anden case og har du brug for lidt mere end en standard skumindretning? Så er vi eksperter i indbygning af alle former for elektronik, ventilation, stik. m.m. Vi har lavet specialøsninger i mere en 30 år og har lavet de vildeste løsninger gennem tiden. Så har du brug for noget specielt så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Husk det kan ofte være en fordel at kontakte os inden du vælger din case. Dette skyldes at nogle cases f.eks. Flightcases er det væsenligt nemmere og billigere at indbygge elektronik, stk. m.m.

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %. Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
Professionelle Flightcases

Indbygget Elektronik

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan lave alle former for specialndretninger også de lidt mere speciell hvor der stilles særlige krav.

Flightcases er den kasse type, hvor vi kan lave de mest komplicerede løsninger, da vi frit kan vælge dimensioner herunder individuelle låghøjder og bundhøjder. Endvidere kan vi inden samling af Flightcasen, fræse ud for stik, adaptere m.m. Det giver dig den største frihedsgrad når du vil have noget specielt.

Professionelle Løsninger

Elektronik

Når der gælder de mere specielle Fightcase hvor du ønsker at indbygge forskellige løsninger så Flighcasen bliver en integeret del af et produkt, så er der ingen der kan lave de løsninger vi kan tilbyde dig. Vi designer alle typer af Flightcases med indbygget elektronik.

F.eks. kan vi lave en Flightcase der kan placeres oprejst, med indbygget elektronik i låg og bund. God til præsentaiton af forskellige løsninger, hvor det visuelle indtryk er vigtigt.

Indretning af skærm i Flightcase
Til Top