Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

CASE INDRETNINGER 3D DESIGN Skal vi lave dit næste projekt? Slide
 
Løsninger til kuffertindretninger og emballageskum

Vi laver alle former for indretning i cases & kufferter og emballageskum med papkasser

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Case Indretninger

Bedste beskyttelse
lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket cellestruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser

Mere Information

Skumindsatser

Få specialdesignet din skumindsats
af vores designteam i 3D.

Vi producerer skumindsatse til alle former for udstyr of formål. Dette kan være skumindsatse til intern transport, opbevaring af værktøj, præsentation af produkter, diverse indlæg eller til organisering af f.eks. formatdele til maskindele.

Mere Information

Skumplade

Køb skumplade
Skære serviceE

PE SKUM er professionelt mellemhårdt skum der sælges i hele plader. PE skum er let at bearbejde med kniv og skærende værktøj og har særdeles gode egenskaber i forbindelse med stød- og vibrationsdæmpning. Vi tilbyder ETHAFOAM (Mere grovkornet skum) og Plastazote Foam (Finere struktur)..

Mere Informaiton

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Emballageskum

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier.

Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves.

Alt i skumindsatse
 

Mere Information

 
 
 

Lær mere om skum....

Premium produktemballage

Premium produktemballage

Leder du efter individuel produktemballage til dit produkt? Planlægger du i øjeblikket et emballageprojekt, eller vil du blot få orientering og inspiration? Når det kommer til premium produktemballage, er du kommet til det rigtige sted. Vi har stor ekspertise i design og udvikling af premium produktemballage til omkostningstungt udstyr selv ved små mængder.

Som en international emballageleverandør og serviceudbyder er Flightcases International A / S din kompetente partner inden for høj kvalitet og innovativ emballage til følsomt udstyr. Vi fremstiller håndlavet Flightcases i små mængder og større mængder ved industriel produktion. 

Med kvalitetsstemplet "Made in Denmark" står vi for topkvalitet og perfektion. Vi udvikler skræddersyede Flightcases og eksklusiv emballage efter dine ønsker. Du bestemmer størrelse, farve, udstyr og design. Med Flightcases skiller du dig ud fra mængden og præsenterer dine produkter eksklusivt.

Se mere her

Læs Mere
Peli Case with custom foam for 2 sets of DPA 4097

Peli Case with custom foam for 2 sets of DPA 4097

Peli Case with custom foam for 2 sets of DPA 4097

 

Heavy duty case for storing and transporting 2 sets of DPA 4097. This case is designed togehther with DPA Microphone. The black 4097 Core Supercardioid Choir Microphone from DPA is an 8.3' tall, floor-standing microphone designed to meet house-of-worship applications or anyone looking for an unobtrusive, versatile, and great sounding choir mic for live and broadcast events with choir or ensemble vocal performances. 

  • Custom foam for 2 x 4097-DC-F-B01-1204097 CORE Supercardioid Choir Mic

The Peli 1750 Long Case is an unbreakable, watertight, airtight, dustproof, chemical resistant and corrosion proof hard case used to carry any kind of equipment that needs to be protected from impact damage.

Læs Mere
Genanvendelig Skum til emballage

Genanvendelig Skum til emballage

Skum der kommer fra genbrug!

NYHED. Flightcase tilbyder nu genanvendelig skum til alle former for emballage, skumindretninger m.m . Flightcases genanvendelig skum kommer mere end 75 % af skummet fra genbrug og det kan genbruges igen efter brug. Flightcase genanvendeligt skum kan bruges til stødabsorberende og beskyttende skumpolstring og som alternativ til PE Stratocell, Plastazote og Ethafoam. Kan bruges til skumhjørner, skumvinkler, Skumklodser, skumplader, æggebakkeskum. Skum emballage anvendes til alle slags transportkasser fra papkasser, krydsfiner- og trækasser til plastkasser.

Rådgivning og design når det gælder genanvendeligt skum

Til design af skum emballage der kan genbruges har vi egen designafdeling og tegnestue, der kan bistå i hele processen fra idé til endeligt produkt. Vores rådgivning indebærer valg af emballage skum og 3D visning af den valgte løsning, som skaber klarhed over processen. Vi beregner de forskellige emballagemuligheder, som sikrer

Læs Mere

Til Top