Chat with us, powered by LiveChat

CASE INDRETNINGER 3D DESIGN Skal vi lave dit næste projekt?
 
Løsninger til kuffertindretninger og emballageskum

Vi laver alle former for indretning i cases & kufferter og emballageskum med papkasser

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Case Indretninger

Bedste beskyttelse
lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket cellestruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser

Mere Information

Skumindsatser

Få specialdesignet din skumindsats
af vores designteam i 3D.

Vi producerer skumindsatse til alle former for udstyr of formål. Dette kan være skumindsatse til intern transport, opbevaring af værktøj, præsentation af produkter, diverse indlæg eller til organisering af f.eks. formatdele til maskindele.

Mere Information

Skumplade

Køb skumplade
Skære serviceE

PE SKUM er professionelt mellemhårdt skum der sælges i hele plader. PE skum er let at bearbejde med kniv og skærende værktøj og har særdeles gode egenskaber i forbindelse med stød- og vibrationsdæmpning. Vi tilbyder ETHAFOAM (Mere grovkornet skum) og Plastazote Foam (Finere struktur)..

Mere Informaiton

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Emballageskum

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier.

Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves.

Alt i skumindsatse
 

Mere Information

 
 
To Top