SKUMINDRETNINGER 3D DESIGN EGEN PRODUKTION
Case Indretninger

Bedste beskyttelse
lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser

Mere Informaiton

Skumindsatser

Få specialdesignet din skumindsats
af vores designteam i 3D..

Vi producerer skumindsatse til alle former for udstyr of formål. Dette kan være skumindsatse til intern transport, opbevaring af værktøj, præsentation af produkter, diverse indlæg eller til organisering af f.eks. formatdele til maskindele.

Mere Information

Skumplade

Køb skumplade
Skære serviceE

PE SKUM er professionelt mellemhårdt skum der sælges i hele plader. PE skum er let at bearbejde med kniv og skærende værktøj og har særdeles gode egenskaber i forbindelse med stød- og vibrationsdæmpning. Vi tilbyder ETHAFOAM (Mere grovkornet skum) og Plastazote Foam (Finere struktur)..

Mere Informaiton

foam-inserts-slide Egen produktion af skum høj fleksibilitet og lave priser for cases og emballage Danmark /Sverige / Finland / Østrug / Tyskland
 

Emballageskum

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier.

Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves.

Alt i skumindsatse
 

Mere Information

 
 
To Top