Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Flightcase

Indretninger

Flightcase indretninger er vores specialindretninger til transport og opbevaring af tungt eller særligt udstyr. Oftest kræver det indretning i mere robuste materialer som aluminium, kraftigt krydsfiner eller en høj densitet skum.

Vi hjælper dig og din virksomhed lige fra design, udvikling og produktion

Flightcases
 
Hardware i rustfri stål
Faldskærmsøjer for heavy duty løft
 
Indbygget aluminium ramme
Ekstrem holdbarhed og styrke
Specialindretninger for specialudstyr

Made in Denmark

Vi er kendt for at at lave de bedste løsninger i branchen og tilbyder design, udvikling og produktion i tæt samarbejde med vores kunder. Vi løser de opgaver vores konkurrenter ikke kan løse og i den bedste kvalitet. Vi laver alt in-house på vores fabrik i Danmark.

Få et tilbud

tecknical Design og produktion af hvor der stilles særlige krav! specialbygget Flightcases Offshore / Wind Power / Military / Værktøj / Måleudstyr
Professionelle Flightcases

Indretninger i rum og med skuffer

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan lave indretninger af Flightcases så de kan benyttes som f.eks. en værktøjsvogn, så du har fuldt overblik og styr på alt dit værktøj.

Vi laver alle typer indretninger med skillerum, skuffer m.m. Vi kan også montere alu-meder så Flightcasen kan flyttes med tuck eller palleløfter.

Premium Flightcases

3D Design

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Flightcase med print
 

Custom Flightcases - Eksempler

 
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med skuffer
Flightcase med skuffer for hospitalsudstyr
Flightcases for tungt udstyr
Flightcase for tungt udstyr
Specialbygget Flightcases for tungt udstyr, med ekstra fostærkninger
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Eksempel på Flightcases, hvor lag kan deles i 3 for let åbning af Flightcases
Til Top