Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Peli Cases & Kufferter Peli Storm Kufferter

Peli - Pelican Kufferter

0%

Peli - Pelican det bedste du kan få

Peli og Pelican, hvad er forskellen?

Pelican Products markedsfører Pelican i USA og alle andre lande under brandet Pelican. I Europa bliver Pelican markedsført under brandet Peli og firmaet hedder i Europa Peli Products og har hovedkontor i Barcelona. Det betyder at en Pelican Case er præcis det samme som en Peli Case.

Hvem bruger Peli Cases?

Peli har produceret de stærkeste vandtætte, støvtætte cases i verden siden 1976 og er verdenskendt for den høje kvalitet. Peli Products blev stiftet af Dave Parker, der i en alder af 11 år blev en ivrig dykker, hvorfor han opdagede behovet for robuste beskyttelsesbokse, som både var støv- og vandtætte og kunne holde til maksimal belastning. Det blev starten på Pelican Products i USA. Alle Cases fra Peli bliver designet og udviklet til at kunne modstå selv de mest ekstreme forhold og vildeste udfordringer i ethvert terræn.

Køb Peli Case hos Flightcases

Ønsker du at købe Peli Cases hos flightcases så køber du direkte fra den Danske Distributør. Dette sikre dig den livsvarige garanti, et kæmpe lager, høj faglig rådgivning og mulighed for alle former for specialindretninger og tilpasninger i skum m.m. Ønsker du at se eller prøve produkterne, inden du køber, så har du mulighed for det i vores showroom på Vesterlundvej 3 i Herlev. Vi tilbyder dag-til-dag levering på lagervarer, 30 dages ombytning og prisgaranti.

Hvem bruger Peli Cases?

Peli Cases bliver brugt i mange industrier. Dette kan være til transport, beskyttelse og opbevaring af værktøj til opsætning af vindmøller, transport af våben og udstyr til det Danske Forsvar. Eller til beskyttelse af Kamera udstyr, Film udstyr, Måleudstyr, IT-Udstyr og selvfølgelig som en universel kuffert til alt dit fede grej, som bare må beskyttes. Nogle af vores kunder der sælger omkostningstungt eller eksklusivt udstyr vælger en Peli Case som produktemballage, dette ofte i kombination med en skumindretning tilpasset udstyret.

Vi leverer Peli Cases til alle typer virksomheder og offentlige myndigheder og har siden 1978 været leverandør til det Danske Forsvar og UN. Vi har en kundedatabase på mere end 4.000 aktive kunder.

Forrige Skum til æsker Næste Storm Cases
Til Top