137 products

137 products

Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Oversigt andre cases

Extreme Cases

Extreme Cases er professionelle 100 % vandtætte og ekstrem robuste cases. Du får en case i top kvaltiet. Extreme Cases er velegnet til mange formål b.la. værktøj, måleudstyr, kameraudstyr og andet følsomt udstyr til industrielle og militære applikationer. Extreme Cases er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold..

Aluminium Cases

Vi tilbyder et stort udvalg i Aluminium Cases både standard størrelser samt specialfremstillet Aluminium Breifcases (Se under Custom Cases). Vores to standard serier består dels af vores Lightcases, som er en serie kvalitets Aluminium Kufferter, udført med ramme i aluminium og med en overflade i en aluminiumsfolie..

Zarges

Zarges Aluminium Containere er professionelle transportkasser i 100 % aluminium. Det er tysk kvalitet og sælges i Danmark hos Flightcases. Zarges Universal container Zarges K 470 er den originale aluminium container siden 1950. Zarges K470 serie er en professionel aluminium container, der er robust, støvtæt og regntæt (I54 rated) og med lav vægt

Flightcases Pro

Professionelle standard Flightcases produceret i Danmark. Går du efter dansk kvalitet så designer og producerer vi både standard Flightcases og skræddersyet Flightcases tilpasset dit udstyr. Hvis du ønsker at beskytte dit udstyr mod stød og rystelser, så er en Fightcase et godt valg. Har du brug for en flightcase, en transportkasse, eller en anden case løsning?

EVA Cases

SHELL-CASE HYBRID 300 cases er en serie EVA Tasker med en lav vægt og et flot design. De bliver ofte brug som produktemballage, salgskuffert eller bare til opbevaring og transport af udstyr. HYBRID 300 serien er lavet i en termoformet skal betrukket med stof. Dette giver en mellem hård case eller taske der beskytter dit udstyr godt.

Plast Cases

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plast kufferter som er særligt populære på det Skandinaviske marked, med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Tekno Cases er en serie kvalitets kufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris..

 
Andre cases - hvad kan du få?

Kæmpe udvalg i profesionelle cases...!

Extreme Cases godt Peli Alternativ

Extreme Cases er professionelle 100 % vandtætte og ekstrem robuste cases. Du får en case i top kvalitet og til en meget attraktiv pris. Med en Extreme Case får du et flot design, med et enkelt og robust udtryk. Extreme Cases er velegnet til mange formål bla. værktøj, måleudstyr, kameraudstyr og andet følsomt udstyr til industrielle og militære applikationer. Extreme Cases er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold.

Extreme Cases er vores eget brand af vandtætte robuste kufferter som Peli Cases. Vi kan ved større mængder tilbyde særdels attraktive priser.

Aluminium Cases

Vi får produceret vores egne Aluminiums kufferter, det er din garanti for en god kvalitet. Alle vores Aluminium Kufferter leveres med plukskum, men vi tilbyder også en flot skumindretning til dit udstyr og produkter. Aluminium Cases er velegnet som tilbehørskuffert, emballage eller som demokuffert.

Plastkufferter

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plastkufferter med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Vi tilbyder flere serier herunder Tekno Cases og Twist Cases som begge er en serie kvalitets kufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris. TWIST Cases er en helt nye serie moderne Plast Kufferter , med et nyt attraktiv design.Både Tekno Cases og TWIST Cases er populære som produktemballage, tilbehørskuffert eller som salgskuffert til alle typer brancher. Du kan vælge mellem mange størrelser og flere farver samt flere typer af logoer som serigrafitryk, "In Mould Labelling" print..

Zarges Alu Boxe

Flightcases tilbyder et stort udvalg i professionelle Alu Boxe og aluminiums kasser fra Zarges. Zarges Aluminiums kasser eller alu kasser er professionelle transportkasser i 100 % aluminium. Det er tysk kvalitet og sælges i Danmark hos Flightcases. Zarges aluminiums kasser er kasser med lavt vægt, der let kan stables og er velegnet som en robust og let transportkasse. Det er enkelt at rengøre en aluminiumskasse og de kan derfor benyttes indenfor områder hvor du skal have mulighed for at desinficere eller rengøre kraftigt før brug. Zarges aluminiums kasser fås i to kvaliteter, Zarges Eurobox der er en alsidig og lidt billigere aluminiums kasse og Zarges K470 serien som er den professionelle og mere robuste transportkasse. K 470 er den originale aluminiums kasse siden 1950.

Zarges K470 alu kasse er en serie professionelle aluminium container, der er robust, støvtæt og regntæt (I54 rated) og med lav vægt. Den produceres i 25 standard størrelser og kan stables. Kan mod tillæg sikres til IP65. Zarges K 470 er konstrueret i 100 % aluminium med en godstykkelse på 1,0 til 1,5 mm afhængig af model. Låg og ramme med forstærket profiler, der gør kassen meget robust. Hængsler i rustfri stål og låg med gummipakning, der gør kassen regntæt og støvtæt.

Produktion af skumindretninger

Vi producerer specialindrentigner til din Peli Cases i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. Det sikrer dig den kvalitet og ensartethed, der gør, at vi adskiller os fra mængden. Vi råder over ca. 3.000 m² produktions- og lagerfaciliteter og ca. 400 m² kontor- og servicefaciliteter. Vi er specialister i at designe og producere specialindretninger i skum til alle Peli Cases. Dette betyder at vi kan tilbyde markedets laveste priser på Peli Cases med specialindretning i skum.

 
Udvalgte Peli Cases
Til Top