Chat with us, powered by LiveChat

Andre Cases

Oversigt andre cases

Extreme Cases

Extreme Cases er professionelle 100 % vandtætte og ekstrem robuste cases. Du får en case i top kvaltiet. Extreme Cases er velegnet til mange formål b.la. værktøj, måleudstyr, kameraudstyr og andet følsomt udstyr til industrielle og militære applikationer. Extreme Cases er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold..

Aluminium Cases

Vi tilbyder et stort udvalg i Aluminium Cases både standard størrelser samt specialfremstillet Aluminium Breifcases (Se under Custom Cases). Vores to standard serier består dels af vores Lightcases, som er en serie kvalitets Aluminium Kufferter, udført med ramme i aluminium og med en overflade i en aluminiumsfolie..

Zarges

Zarges Aluminium Containere er professionelle transportkasser i 100 % aluminium. Det er tysk kvalitet og sælges i Danmark hos Flightcases. Zarges Universal container Zarges K 470 er den originale aluminium container siden 1950. Zarges K470 serie er en professionel aluminium container, der er robust, støvtæt og regntæt (I54 rated) og med lav vægt

Flightcases Pro

Professionelle standard Flightcases produceret i Danmark. Går du efter dansk kvalitet så designer og producerer vi både standard Flightcases og skræddersyet Flightcases tilpasset dit udstyr. Hvis du ønsker at beskytte dit udstyr mod stød og rystelser, så er en Fightcase et godt valg. Har du brug for en flightcase, en transportkasse, eller en anden case løsning?

EVA Cases

SHELL-CASE HYBRID 300 cases er en serie EVA Tasker med en lav vægt og et flot design. De bliver ofte brug som produktemballage, salgskuffert eller bare til opbevaring og transport af udstyr. HYBRID 300 serien er lavet i en termoformet skal betrukket med stof. Dette giver en mellem hård case elelr taske der beskytter dit udstyr godt.

Plast Cases

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plast kufferter som er særligt populære på det Skandinaviske marked, med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Tekno Cases er en serie kvalitets kufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris..

To Top