Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Tilbehør

Alt i Tilbehør

Kæmpe udvalg i tilbehør til din case...!

Vi har alt i tilbehør til din Peli Case, Air Cases eller Storm Cases. Skal du bruge et nyt skumsæt, skillerumssæt eller Trekpak så har vi det og vi lagerfører næsten alle reservedele. Du kan bestille plukskum, skillerumssæt eller Multilayer Foam, så du selv kan tilpasse din kuffert til netop dit behov.

Ekstra Skum Sæt og MLF Foam

Mangler du et nyt skumsæt til din Peli Case, Storm Case eller anden case som vores Lightcase elelr Extreme Case, så lagerfører et stort udvalg af ekstra plukskumssæt til din case eller kuffert. Det er en af de fordele ved at handle med FLightcases at du næsten altid kan få ekstra skumsæt til din case.

Som noget nyt tilbyder vi for udvalgte Peli Cases Multilayer Foam er en PE specialskum der er præ-lamineret i lag og kan nemt skæres og formes, så det passer til præcist til dit udstyr, værktøj m.m. Glemt alt om besværligt plukskum der smuldrer, er blødt og kun kan tilpasses i firkanter og så alligevel går fra hinanden efter kort tid.

Med multilayer foam får du en mellemhård skumtype, du hurtigt tilpasse til dit udstyr, ved at skære rundt om dit udstyr og helt simpelt skrælle skummet i den dybde du ønsker. Multilayer Foam er præ-lamineret i lag af 5 mm og kommer i tykkelser af 30 mm, 50 mm og 70 mm.

Multilayer Foam er en mellemhård professionel skumtype og perfekt til dig der vil gøre det selv og få et professionelt resultat. Multilayer Foam er god til kuffertindretninger, beskyttelse af udstyr, værktøjsindretninger, pakning og forsendelse af udstyr m.m.

Skillerumssæt

Når du vælger en Peli Case, Peli Air case eller storm case, så kan du altid tilkøbe et ekstra sæt skum. En anden mulighed er at vælge et skillerumssystem, hvor du enkelt og let kan tilpasse skillerum så det passer til dit udstyr. Et skillerumssæt kan bruges mange gange og du kan lave nye indretninger, når du får nyt udstyr. Vi har skillerumssæt til de fleste Peli Cases.

Lågindsatse

For de mest populære Peli Cases kan du få lågindsatse, så du kan få endnu mere plads til alt dit grej. Lågindsatsene monteres for det meste med vedlgte skruer, så du kan skrue din lågindsats direkte i låget på din Peli Case

Lim, Skulderrem, Monteringsrammer

Har du brug for en lås til din Peli Case, Storm Case, Peli Air Case eller anden kuffert så har vi et udvalg i godkendte TSA Låse fra Peli. Du kan også købe tilbehør som skulderremme, lim m.m. Her finder du også Panel Frame, som du på udvalgte produkter kan bruge til at montere elektronik m.m. Kan du ikke finde en panel frame til din case, så kontakt os..

Reservedele

Du kan få reservedele til din Peli Case, Storm Case eller Peli Air Case hos Flightcases. Har du brug for et nyt håndtag, hjul, udtrækshåndtag, så kan du finde de fleste reservedele til din Peli Case her. Hvis du har købt din Peli Case hos os, så tilbyder vi ubegrænset livsvarig garanti på alle vores Peli Cases. Dette betyder at vi laver din Peli Case, hvis den er gået i stykker. Hvis du skal gøre brug af din garanti, så skal du fremsende din case til os, med en beskrivelse af skaden samt adresse for levering. Derudover skal du vedlægge en kopi af din kvittering. Vi kan desværre ikke sende reservedele længere på garanti, da producenten ikke tillader, denne metode for at opretholde livstidsgaranti på Peli Cases.

Flightcase Hardware

Har du lyst til at lave din egen Flightcase, så tilbyder vi udvalgte fittings som lukkelister, vinkellister, kuglerhjørner, låse, håndtag m.m., så du selv kan lave din egen Flightcase

Shop efter
Shopping Optioner
Kategori
  1. Peli Tilbehør 204
  2. Skumplader 0
  3. Hardware 39
  4. Andre Cases 49
  5. Universelt Tilbehør 11
  6. Rack Tilbehør 11
Til Top