Custom Made For industrielle og militære applikationer Siden 1978 Specile projekter For heavy load Brug for noget specielt? For heavy load Custom Made Flightcases Stabelbare Siden 1978


Specialbyyget Flightcases

Produceret i Danmark.

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftagligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse.

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma.

Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i domicil i Herlev . Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i kompositet, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %..

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og vores materialer er kun i den bedste kvalitet. F.eks. bruger vi valg af farvede laminater en kraftig laminat som vi selv limer på vores laminatpresse. Du kan derfor vælge laminater i 7 og 10 mm godstykkelse i flere farver.

Ved valg af laminatfarver tilbyder et flot indgraveret logo med farvelægning i hvid eller sort. Derudover tilbyder vi serigrafitryk og foliebeklædning. Har du brug for en særlig let Flightcase, kan vi tilbyde paneler i plast eller komposit, så kan du reducerer vægten op til 35 %.

 

Indretning i
Flightcases

Vi producerer alle former for indrentigner i vores FLightcases fra skum indrentinger til indretning af skillerum samt de mere speciallle indretinger hvor der stilles særlige krav.

Custom Skum  for Flightcases
 

Mere information

 
 

foam-inserts-slide Egen produktion af skum høj fleksibilitet og lave priser for cases og emballage Danmark /Sverige / Finland / Østrug / Tyskland
 

Indbygget in
adaptere m.m..

Vi kan lave alle former for specialløsninger med indbygget ventilation både passiv og aktiv ventilation. Vi kan også montere diverse adaptere, strøm m.m. tilpasset dine krav.

Custom Foam  for Flightcases
 

"
 
 
 

Custom Flightcases - Eksempler

 
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med skuffer
Flightcase med skuffer for hospitalsudstyr
Flightcases for tungt udstyr
Flightcase for tungt udstyr
Specialbygget Flightcases for tungt udstyr, med ekstra fostærkninger
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Eksempel på Flightcases, hvor lag kan deles i 3 for let åbning af Flightcases
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med rampe
Flightcase med rampe for scanner
To Top