Chat with us, powered by LiveChat
Specialbygget Flightcases

Made in Denmark

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og tilbyder design, udvikling og produktion i tæt samarbejde med vores kunder. Som de eneste i Danmark har vi egen produktion af Flightcases, print og skumindretning samlet et sted, hvilket sikre dig hurtigste leveringstid og bedste priser.

Få et tilbudSkræddersyet løsninger

Tilpasset dit udstyr...

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftageligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse.

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det der grundlagde vores firma.

Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i domicil i Herlev .

Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Vi laver Flightcases lige fra et enkelt stk. og i dimensioner op til 3.000 x 1.500 x 3.000 mm og vægt op til 2 ton. Vi gemmer altid dine tegninger, så vi kan genporducerer, hvis du får behov for flere.

Vi har investeret i en ny produktionslinje til produktion af print i fotokvalitet på vores Flightcases og andre cases. Dette giver en helt ny og unik måde for ubegrænset valg af farver og print.

 

Indretning i
Flightcases

Vi producerer alle former for indretningeri i vores Flightcases fra skumindretninger til indretning af skillerum samt de mere specielle indretinger hvor der stilles særlige krav. Det kan være tungt udstyr, ramper indbygning af elektronik m.m.

Custom Skum  for Flightcases
 

Mere information

 
 

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Indbygget in
adaptere m.m..

Vi kan lave alle former for specialløsninger med indbygget ventilation både passiv og aktiv ventilation. Vi kan også montere diverse adaptere, strøm m.m. tilpasset dine krav.

Custom Foam  for Flightcases
 

"
 
 
Branded Cases

NYHED

Vi har investeret i en ny produktionslinje til produktion af print i fotokvalitet på vores Flightcases og andre cases. Dette giver en helt ny og unik måde for din virksomhed at kunne præsentere dine produkter visuelt og på den mest eksklusive måde. Dette kan være som præsentation af produkter eller som eksklusiv produktemballage.

Få et tilbud

 
Branded Cases

100 % fokus på dine produkter!

Vi hjælper dig og din virksomhed med at præsentere dine produkter på den mest eksklusive og visuelle måde. Få printet dine produkter eller budskab direkte på din Flightcase. I disse tider hvor det stort svært at besøge kunder og præsentere din virksomheds produkter, så kan vi tilbyde en anderledes og eksklusiv måde at få vist produkter og løsninger på. Dette ved hjælp af en Branded Case samt en skræddersyet skumindretning i formskåret skum. Du kan sende din produkter til dine kunder og tilbyde et online møde, hvor du gennemgår dine produkter.

Med en Branded Flightcases med skræddersyet skumindretning giver du dine kunder den bedste visuelle oplevelse med en eksklusiv unpacking oplevelse. Når vi laver en individuel skumindretning så har hver ting sin egen plads og der er kun en måde at pakke dine produkter på. Dette gør det enkelt for din kunde dels at pakke ud og pakke ind igen. Og du sikre dig at alt kommer tilbage i samme stand, som du sendte det.

 

Unik Unpacking oplevelse

Gør din produktemballage til en integreret del af dit produkt. Vi designer og producerer produktemballage præcist som du ønsker. Både udvendigt med flot grafik og indvendigt med skum så dit udstyr beskyttes optimalt.

Unik eksklusiv produktemballage af større emner og udstyr
 
 
 

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Unik branding
Af din virksomhed

Vi designer og producerer de bedste Flightcases til opbevaring og transport af udstyr og nu med et skræddersyet visuel udtryk.

Med "Branded Cases" får du den optimale branding af din virksomhed og budskab. Vi kan lave vores Flightcases i præcis den farve du ønsker og med ubegrænset visuelt print af produkter logo m.m.

Flightcase med Rockwool logo
 
 
 
 

Custom Flightcases - Eksempler

 
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med skuffer
Flightcase med skuffer for hospitalsudstyr
Flightcases for tungt udstyr
Flightcase for tungt udstyr
Specialbygget Flightcases for tungt udstyr, med ekstra fostærkninger
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Eksempel på Flightcases, hvor lag kan deles i 3 for let åbning af Flightcases
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med rampe
Flightcase med rampe for scanner
To Top