Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

CASE BRANDING 3D DESIGN

NYHED

Case Branding

Vi har investeret i en ny produktionslinje til produktion af print i fotokvalitet på vores Flightcases og andre cases. Dette giver en helt ny og unik måde for din virksomhed at kunne præsentere dine produkter visuelt og på den mest eksklusive måde. Dette kan være som præsentation af produkter eller som eksklusiv produktemballage.

Vi hjælper dig og din virksomhed med at præsentere dine produkter på den mest eksklusive og visuelle måde. Få printet dine produkter eller budskab direkte på din Flightcase. I disse tider hvor det stort svært at besøge kunder og præsentere din virksomheds produkter, så kan vi tilbyde en anderledes og eksklusiv måde at få vist produkter og løsninger på.

Branded Flightcases
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
 
Printet folie i foto kvlaitet
belagt med kraftig laminat
Custom Flightcases

Made in Denmark

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og tilbyder design, udvikling og produktion i tæt samarbejde med vores kunder. Som de eneste i Danmark har vi egen produktion af Flightcases, print og skumindretning samlet et sted, hvilket sikre dig hurtigste leveringstid og bedste priser.

Få et tilbud

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
Custom Flightcases

Professionelle Flightcases

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan tilbyde flightcases i alle udformninger tilpasset dit udstyr.

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi laver Flightcases lige fra et enkelt stk. og i dimensioner op til 3.000 x 1.500 x 3.000 mm og vægt op til 2 ton. Vi gemmer altid dine tegninger, så vi kan genproducere, hvis du får behov for flere.

Premium Flightcases

3D Design

Our Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Branded Flightcase
Flightcase med print
 

Se mere fra vores blog...

IP Cases - Trolley Version

IP Cases - Trolley Version

Specialbygget Flightcases i sort design og med IP-54 rating produceret i Danmark. IP-rated cases er en helt ny type Flightcases, der giver dig alle de fordele, du får med en vandtæt case samt de fordele du har ved at få en specialbygget Flightcase. IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of panler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse. IP Cases er det perfekte alternativt til en standard rotationsstøbt plast case og en vandtæt case. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.
Læs Mere
Premium produktemballage

Premium produktemballage

Leder du efter individuel produktemballage til dit produkt? Planlægger du i øjeblikket et emballageprojekt, eller vil du blot få orientering og inspiration? Når det kommer til premium produktemballage, er du kommet til det rigtige sted. Vi har stor ekspertise i design og udvikling af premium produktemballage til omkostningstungt udstyr selv ved små mængder.

Som en international emballageleverandør og serviceudbyder er Flightcases International A / S din kompetente partner inden for høj kvalitet og innovativ emballage til følsomt udstyr. Vi fremstiller håndlavet Flightcases i små mængder og større mængder ved industriel produktion. 

Med kvalitetsstemplet "Made in Denmark" står vi for topkvalitet og perfektion. Vi udvikler skræddersyede Flightcases og eksklusiv emballage efter dine ønsker. Du bestemmer størrelse, farve, udstyr og design. Med Flightcases skiller du dig ud fra mængden og præsenterer dine produkter eksklusivt.

Se mere her

Læs Mere

Til Top