Salg til virksomheder og offentlige institutioner...


Vores primære kunder er virksomheder og offentlige institutioner. For standardvarer kan du som erhverskunde og offentlig kunde købe direkte på vores webshop, både med betalingskort samt mod faktura samt EAN-nummer efter ønske. Alternativt kan der sendes en indkøbsrekvisition på sales@flightcases.dk eller via telefon. For alle specialopgaver kontakt vores salgsafdeling for tilbud

Alle priser er ens uanset om der bestilles via shoppen eller via indkøbsordre. Bemærk dog, at der tillægges fragt på alle ordre der ikke købes på webshoppen. Alle ordre på standard varer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage, sendes samme dag og for specialvarer bekræftes pris og leveringsdato som hovedregel indenfor 24 timer.Sådan får du et tilbud

Hvis du har brug for et tilbud er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne om valg af produkt og løsning. Vi besvarer mails normalt på under 2 timer

Flightcases International A/S
Vesterlundvej 32
2730 Herlev

Telefon: 3321 4444

Åbningstider: mandag - torsdag 08:00 til 16:00, fredag kl. 15:30

Sådan køber du som erhvervskunde - B2B

Flightcases International A/S sælger produkter og specialløsninger direkte til virksomheder og tilbyder op til 30 dages kredit (Kræver kreditgodkendelse). Vi er specialister i alle former for transportkasser, skumindretninger, opbevaringsprodukter m.m. og tilbyder uforpligtende rådgivning i valg af løsning og produkt. Kontakt en af vores sælgere via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Vores kundedatabase består af mere end 4.000 danske virksomheder og vi er oprettet som leverandør hos de fleste store danske virksomheder.

For virksomheder kan du betale med betalingskort eller mod faktura. Du kan også ringe 3321 4444 og bestille. (Bemærk mod faktura kræver det kreditgodkendelse). Alle priser er inkl. moms og andre afgifter, ingen kortafgift, ekspeditionsgebyr eller andet. Der bliver kun tillagt en evt. fragtomkostning. Priserne er dagspriser.

Bemærk alle køb der ikke foretages via vores hjemmeside tillægges fragt. 

Ved køb via betalingskort hæves hæves  først når din varer(r) afsendes. Der kan aldrig hæves et højere beløb end det du har godkent. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Du kan vælge at købe som gæst eller oprette en konto. Hvis du køber som gæst modtager du ved køb altid en ordrebekræftelse, Følgeseddel og Faktura som vedhæftet PDF til din mail adresse du har angivet. Hvis du opretter en konto, kan du altid se gamle ordre, faktura m.m. Ved oprettelse af konto får du tilsendt brugernavn og adgangskode.

Sådan køber du til Offentlige institutioner EAN-nummer

Flightcases International A/S sælger vores produkter og specialløsninger direkte til en lang række offentlige institutioner med EAN-nummer og tilbyder op til 30 dages kredit. Vi har b.la. rammeaftaler med Det Danske Forsvar omfattende transportkasser og skum.

Vi er specialister i alle former for transportkasser, skumindretninger, opbevaringsprodukter m.m. og tilbyder uforpligtende rådgivning i valg af løsning og produkt. Kontakt en af vores sælgere via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Ved køb via EAN-nummer kan du enten ringe, sende en ordre eller købe via vores hjememside og ved check-out angive EAN-nummer (Bemærk mod faktura kræver det kreditgodkendelse). Alle priser er inkl. moms og andre afgifter, ingen kortafgift, ekspeditionsgebyr eller andet. Der bliver kun tillagt en evt. fragtomkostning. Priserne er dagspriser.

Bemærk alle køb der ikke foretages via vores hjemmeside tillægges fragt. 

Du kan vælge at købe som gæst eller oprette en konto. Hvis du køber som gæst modtager du ved køb altid en ordrebekræftelse, Følgeseddel og Faktura som vedhæftet PDF til din mail adresse du har angivet. Hvis du opretter en konto, kan du altid se gamle ordre, faktura m.m. Ved oprettelse af konto får du tilsendt brugernavn og adgangskode.