Flightcases Blog

Swipe to the right
By Lagersalg Flightcases 20. maj 2018 25 Har set No comments
Lagersalg maj 2018

Lagersalg maj 2018

Tak til alle dem der kom til vores lagersalg lørdag den. Det var en forrygende succes, med masser af mennesker der alle fik nogle cases til en ekstrem lav pris.

Vil du gerne inviteres med næste gang vi laver et lagersalg eller få info om store rabatter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev (Scrool til bunden)  Tilmeld nyhedsbrev

lagersalg hos flightcases

11. maj 2018 28 Har set
Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor Case

Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor Case

Premium Custom build Flightcase for Atomos SUMO 19" 4 K Recorder in black formica. This premium Custom Flightcase comes with a build in spigot for tripod and rubber feet for table, external 230V adapter and 19" Mains Power Strip 8 Sockets, VDE-certified, locable service door and build in sun screen. The suncreen includes a collapsible frame for secure storage inside the case. In borh side possible to mount devices.

More information

3. maj 2018 20 Har set
Kæmpe Lagersalg

Kæmpe Lagersalg

Kæmpe Lagersalg - Spar 40 - 90 %. Står du og skal bruge en Flightcase en Peli Case eller anden professionel case og vil du gøre et virkligt godt køb? Så kom til vores lagersalg lørdag den 19. maj 2018 mellem kl. 10.00 - 12.00 og se vores kæmpe udvalg i professionelle cases, Fitttings, skum m.m. Vi sælger ud af vores rest produkter, demoprodukter og varer vi har for mange af.

By Keld Wedell Seerup 29. apr. 2018 45 Har set No comments
Brug for Salgskuffert?

Brug for Salgskuffert?

Vi har et stort udvalg af Cases & Kufferter til præsentation af produkter. Vi har salgskufferter i alle prisklasser og lige fra 1 stk. til flere tusinde stk og du kan vælge din salgskuffert i mange typer materialer, farver og størrelser.

Se mere her

18. apr. 2018 311 Har set
Charger Cases

Charger Cases

Professionelle iPad kufferer til uddannelse og skoler med Charge
21. mar. 2018 19 Har set
Travel Cases

Travel Cases

Uanset om du er på weekendtur i Paris eller på forretningsrejse i Amsterdam er det vigtigt at have kufferter og tasker, der både er modstandsdygtige og stilfulde. Thule Subterra-kollektionen omfatter alt fra almindelige kufferter til håndbagage og rygsække og etuier til bærbare computere. Uanset hvad du vælger, og uanset hvordan du sammensætter din egen personlige kollektion, kan du være sikker på at få høj kvalitet, holdbarhed og beskyttelse til alt dit udstyr.
1. mar. 2018 25 Har set
Nyhed. Ny ekstrem robust værktøjskuffert - Peli 1520T

Nyhed. Ny ekstrem robust værktøjskuffert - Peli 1520T

Dette er værktøjskufferten til dig som kun ønsker den bedste og mest robuste værktøjskuffert du kan købe. Kort sagt du får ikke en værktøjskuffert, der er mere robust! Peli 1520T er vores egen produceret værktøjskuffert, der er baseret på en standard Peli Case 1520. I vores Peli 1520T har vi monteret professionelle værktøjsindlæg, bestående af 1 stk. enkelt og 1. stk. dobbelt værktøjsindlæg (Begge udtagelige). Endvidere kraftige justerbare skillerum i bunden, der alle kan tages ud så du får et stort rum, hvis dette ønskes.