Flightcases Blog | Flightcases International A/S

Swipe to the right
29. okt. 2018 662 Har set
Flightcases International A/S køber Safidan – der er distributør af Peli Cases og Peli Lygter i Danmark

Flightcases International A/S køber Safidan – der er distributør af Peli Cases og Peli Lygter i Danmark

Med købet af Safidan styrker Flightcases International A/S sin position som den største producent og leverandør af professionelle cases og kufferter til transport og opbevaring af udstyr til industrien og forsvaret i Skandinavien, og tilfører dermed et nyt forretningsområde med Peli professionelle Lygter.

Flightcases International A/S, der er den førende producent og leverandør af ekstremt robuste professionelle cases annoncerer i dag købet af Safidan (Sicom). Safidan har været importør, distributør og forhandler af Peli Cases og Peli lygter siden 1989. Virksomheden er af Peli koncernen udnævnt til at være ”Key Authorized Distributor” for Danmark. Købet af Safidan understreger Flightcases International A/S's strategi om fortsat udvikling, og ønsket om  at blive en af Europas største producenter og leverandør af professionelle cases

“Vi er meget spændte på at udvide vores markedsposition på det Skandinaviske marked med købet af Safidan og yderligere tilføje et nyt forretningsområde med Peli Lygter, udtaler Keld Wedell Seerup, CEO og ejer af Flightcases International A/S”.

Hidtil har Flightcases International A/S haft fokus på organisk vækst med imponerende tocifrede vækstrater de sidste år, opnået bl.a. ved hjælp af nye innovative produkter, strømlignet og effektiv produktion, samt og en stærk markedsplatform.

Flightcases International A/S er en handels- og produktionsvirksomhed og har eksisteret siden 1984 og er i dag Skandinaviens største producent og leverandør af ”Long-term Packaging”, der er professionelle Cases til beskyttelse og opbevaring af udstyr gennem hele deres livscyklus - i transit, opbevaring og håndtering. 

Virksomheden tilbyder Europas største udvalg i professionelle cases og har oplevet en betydelig vækst i løbet af de seneste år. Der er gennem de seneste år investeret i nye maskiner og nye teknikker, der giver mulighed for 3D Design af Cases og skum, og en produktion i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. 

Flightcases International A/S er også distributør af Peli Cases og Peli Lights fra Peli Products. Virksomheden er beliggende i Herlev og leverer deres omfattende udvalg af Cases, skumindretninger og Lygter i Danmark, Sverige og Europa samt via partnere i Finland, Østrig og Tyskland.

By Keld Wedell Seerup 21. okt. 2018 131 Har set
CNC fræsning i skum

CNC fræsning i skum

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage
25. sep. 2018 391 Har set
Nyhed. Peli 1200 Ammo Case

Nyhed. Peli 1200 Ammo Case

Peli 1200 Ammo Case - Ekstremt robust, vandtæt og støvtæt case. Se mere

31. aug. 2018 109 Har set
Se hvordan Peli Cases bruges hos Lykke & Co

Se hvordan Peli Cases bruges hos Lykke & Co

Vi har i en årrække leveret Peli Cases til Lykke & Co som tilbyder en række forskellige virksomhedsspil, hvor deltagerne f.eks. skal opklare fiktive kriminalsager, konkurrere i sundhed på arbejdspladsen eller trænes i innovation.

Se mere Posted in: Peli
18. aug. 2018 147 Har set
LAGERSALG RYGSÆKKE

LAGERSALG RYGSÆKKE

LAGESALG. Vi har få rygsække tilbage af denne Peli S140 Rygsæk med indbygget vandtæt case for Tablet / iPad. Spar 68 %. Se mere her: 

By 1. jul. 2018 182 Har set No comments
Custom Made Flightcase til det danske forsvar

Custom Made Flightcase til det danske forsvar

Specialbygget Flightcases til det danske forsvar tilMH-60R Seahawk helicopter.

By 19. jun. 2018 160 Har set
Custom Shock Mount Rack

Custom Shock Mount Rack

Vores specialbygget Custom Shock Mount Rack cases er ekstrem robuste der effektiv sikre dit udstyr mod stød og vibrationer.

31. maj 2018 199 Har set No comments
Flightcases til Danmarks Radio

Flightcases til Danmarks Radio

Specialbygget Flightcases til Danmarks Radio. Professionel løsning i sort laminat, stablebeslag, indgraveret logo. Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftagligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse. Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi har bygget Flightcases siden 1978.

29. maj 2018 180 Har set No comments
Premium Foto Hard Case, SKB iSeries 2011-7BP - Med Backpack

Premium Foto Hard Case, SKB iSeries 2011-7BP - Med Backpack

NYHED. SKB 3i-2011-7BP er en carry-on godkendt Hard Case der leveres med skillerumssystem og backpack. Du får en kombineret Hard Case, der er eksremt robust, vandtæt og støvtæt samt både et skillerumssæt, lågindsats og Backpack, designet af Think Tank.

Den udtagelige backpack, med beskyttende skulderemme leveres med 10 Nylex-wrapped lukket-cellet skum med heavy-duty hook-and-loop, der giver en god tilpasning. Lågindsatsen indeholder lamineret klare lommer i polyester og indlæg for iPad/laptop.

By Lagersalg Flightcases 20. maj 2018 318 Har set No comments
Lagersalg maj 2018

Lagersalg maj 2018

Tak til alle dem der kom til vores lagersalg lørdag den. Det var en forrygende succes, med masser af mennesker der alle fik nogle cases til en ekstrem lav pris.

Vil du gerne inviteres med næste gang vi laver et lagersalg eller få info om store rabatter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev (Scrool til bunden)  Tilmeld nyhedsbrev

lagersalg hos flightcases