Flightcases Blog

Swipe to the right
By 1. jul. 2018 25 Har set No comments
Custom Made Flightcase til det danske forsvar

Custom Made Flightcase til det danske forsvar

Specialbygget Flightcases til det danske forsvar tilMH-60R Seahawk helicopter.

By 19. jun. 2018 26 Har set
Custom Shock Mount Rack

Custom Shock Mount Rack

Vores specialbygget Custom Shock Mount Rack cases er ekstrem robuste der effektiv sikre dit udstyr mod stød og vibrationer.

31. maj 2018 29 Har set No comments
Flightcases til Danmarks Radio

Flightcases til Danmarks Radio

Specialbygget Flightcases til Danmarks Radio. Professionel løsning i sort laminat, stablebeslag, indgraveret logo. Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftagligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse. Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi har bygget Flightcases siden 1978.

29. maj 2018 44 Har set No comments
Premium Foto Hard Case, SKB iSeries 2011-7BP - Med Backpack

Premium Foto Hard Case, SKB iSeries 2011-7BP - Med Backpack

NYHED. SKB 3i-2011-7BP er en carry-on godkendt Hard Case der leveres med skillerumssystem og backpack. Du får en kombineret Hard Case, der er eksremt robust, vandtæt og støvtæt samt både et skillerumssæt, lågindsats og Backpack, designet af Think Tank.

Den udtagelige backpack, med beskyttende skulderemme leveres med 10 Nylex-wrapped lukket-cellet skum med heavy-duty hook-and-loop, der giver en god tilpasning. Lågindsatsen indeholder lamineret klare lommer i polyester og indlæg for iPad/laptop.

By Lagersalg Flightcases 20. maj 2018 115 Har set No comments
Lagersalg maj 2018

Lagersalg maj 2018

Tak til alle dem der kom til vores lagersalg lørdag den. Det var en forrygende succes, med masser af mennesker der alle fik nogle cases til en ekstrem lav pris.

Vil du gerne inviteres med næste gang vi laver et lagersalg eller få info om store rabatter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev (Scrool til bunden)  Tilmeld nyhedsbrev

lagersalg hos flightcases

11. maj 2018 104 Har set
Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor Case

Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor Case

Premium Custom build Flightcase for Atomos SUMO 19" 4 K Recorder in black formica. This premium Custom Flightcase comes with a build in spigot for tripod and rubber feet for table, external 230V adapter and 19" Mains Power Strip 8 Sockets, VDE-certified, locable service door and build in sun screen. The suncreen includes a collapsible frame for secure storage inside the case. In borh side possible to mount devices.

More information

3. maj 2018 44 Har set
Kæmpe Lagersalg

Kæmpe Lagersalg

Kæmpe Lagersalg - Spar 40 - 90 %. Står du og skal bruge en Flightcase en Peli Case eller anden professionel case og vil du gøre et virkligt godt køb? Så kom til vores lagersalg lørdag den 19. maj 2018 mellem kl. 10.00 - 12.00 og se vores kæmpe udvalg i professionelle cases, Fitttings, skum m.m. Vi sælger ud af vores rest produkter, demoprodukter og varer vi har for mange af.

By Keld Wedell Seerup 29. apr. 2018 72 Har set No comments
Brug for Salgskuffert?

Brug for Salgskuffert?

Vi har et stort udvalg af Cases & Kufferter til præsentation af produkter. Vi har salgskufferter i alle prisklasser og lige fra 1 stk. til flere tusinde stk og du kan vælge din salgskuffert i mange typer materialer, farver og størrelser.

Se mere her

18. apr. 2018 337 Har set
Charger Cases

Charger Cases

Professionelle iPad kufferer til uddannelse og skoler med Charge
21. mar. 2018 41 Har set
Travel Cases

Travel Cases

Uanset om du er på weekendtur i Paris eller på forretningsrejse i Amsterdam er det vigtigt at have kufferter og tasker, der både er modstandsdygtige og stilfulde. Thule Subterra-kollektionen omfatter alt fra almindelige kufferter til håndbagage og rygsække og etuier til bærbare computere. Uanset hvad du vælger, og uanset hvordan du sammensætter din egen personlige kollektion, kan du være sikker på at få høj kvalitet, holdbarhed og beskyttelse til alt dit udstyr.