Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Emballageskum
 

Vi er specialister i emballageløsninger også ved små mængder..

Vi producerer alle former for emballageskum på vores fabrik i Herlev også i små mængder og tilbyder sammen med vores samarbejdspartner komplette løsninger inkl. papkasse, æske m.m.. Vi har fuld kontrol over hele fremstillings-processen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves..

 

Se flere eksempler fra vores blog

 

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring.

 

Brug for et tilbud?
Tilbud
Emballageløsninger

Skum & Papkasser

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland

 

Anti Statisk Skum

Antistatisk skum bruges primært i forbindelse med beskyttelse og forsendelse af elektronik og komponenter både som intern transport samt som emballage.

Kan også fås som noppenskum og skumplader.

foam packaging plastazote
 
 
 

Lær mere om skum....

Til Top