Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Skum til æsker Skumplader Skum Skumindretninger

Skumplader

0%

Skumplader - stort udvalg

Vi har et stort udvalg i skumplader til professionelt brug. Vores skumplader fås som blødt skum og mellem hårdt skum, samt æggebakkeskum. Vi lagerfører alle vores skumplader i store mængder og kan levere fra dag til dag. Har du brug for andre kvaliteter, farver, tykkelser m.m, så kontakt os. Bemærk vi viser kun et begrænset udvalg på vores site.

EVA Skumplader

EVA Skumplader er typisk skum fra Kina. EVA-skum er blødere end PE-skum og er ikke lukkede celler men derimod ‘åbne’ celler, og derfor altså anderledes. Dette betyder at vand kan komme ind i de åbne celler. Forskellene er tydelige i EVA-skummets blødhed, modstandsdygtighed og evne til at springe tilbage til sin originale form efter tryk. Vi anbefaler Plastazote LD29 som er en lukket cellet PE-Skum. Polythylenskum, også kendt som PE-skum, er en stærk og robust skumtype. Skummet er et let materiale, som ikke smuldrer, og er yderst fleksibelt at montere og tilpasse. Det benyttes ofte som stødabsorberende materiale, vibrationsdæmpning og som emballageskum, grundet dets faste komposition.

Emballageksum

Flightcases producerer alle former for emballageskum til kufferter, papkasser, indlæg mm. ud fra dine ønsker. Som skumproducent har vi et indgående kendskab til en lang række erhverv og brancher, og vi udtænker løsninger, der løser vores kunders behov og udfordringer. Vi har forskellige løsninger til at imødekomme branchernes forskellige og skiftende behov. I forsendelses- og emballageskum producerer vi gerne både beskyttende emballageløsninger og præsentationsmateriale. Beskyttende emballage og forsendelsesskum produceres efter specialmål og sikrer, at dine produkter fikseres under transport og leveres i original stand. 

Hvordan kan du bruge PE-Skum - polyethylenskum

Vi leverer PE-skum som plader og forarbejdet skum og leveret på mål efter dine behov.

  • Suger ikke fugt
  • UV-bestandig
  • Ingen negative miljøpåvirkninger
  • Termisk og lydisolerende
  • Let materiale
Forrige Storm Cases Næste Branded Flightcase eksempel
Til Top