Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Designet efter

dit udstyr...

Vi kan lave præcis den skumindretning du ønsker til din Peli Case, Storm Case, Flightcase eller anden case.

Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Få et tilbud

Flightcases
 
PROFESSIONEL INDRETNING
Den bedste beskyttelse. Hver ting sin plads og fingerhuller, så du let får dit udstyr ud.
 
Udtaglig bakke
Så få du mere plads og bedre overblik
 
Kuffertindretninger i formskåret skum

Specialister i skumindretninger for alle typer udstyr.

Vi designer og producerer skumindretninger i formskåret skum til alle Peli Cases, Storm Cases, SKB Cases og Flightcases. Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert..

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring..

CASE INDRETNINGER

bedste beskyttelse
lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Custom skumindretninger

 
Eksempel på indretning i to lag
Peli Case med specialindretning
Demo Case
Demo Cases i to lag
Extreme Cases
Eksempel på flere typer indretninger for Extreme Cases
 

Vi laver efter dine specifikationer

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest effektive produktionsapparat på markedet. Dette betyder at du som kunde får de den bedste kvalitet og flotteste resultat og til de laveste omkostninger på markedet..

Skum for alukuffert
 
 
 

CASE INDRETNINGER 3D DESIGN Skal vi lave dit næste projekt? Slide
Skumindretning sort eller anden farve
Til Top