Peli Produkter

Peli Produkter


Peli Cases Danmark..

Flightcases International A/S er både agent og hovedforhandler af Peli Cases, Peli Air, Storm cases og Peli-Hardigg i Danmark. Vi markedsfører og sælger alle Peli Cases til forhandlere, virksomheder, offentlige myndigheder og private. Du kan således købe direkte fra os uanset hvem du er. Står du med et projekt, hvor du skal købe større mængder, så kontakt os og vi finder den helt ritige løsning.

Alle Peli Cases er konstrureret til at opfylde militære krav og er velegnet til beskyttelse af alle former for følsomt udstyr og er dækket af Peli's livtidsgaranti*. Vil du kun have det bedste er Peli "kufferternes Rolls Royce". Du får ganske enkelt ikke noget bedre..!


Peli Protector Cases, Peli Air og Storm Cases..

Peli Protector Cases er i det klassiske robuste design og vores mest solgte serie af vandtætte cases. De fås i mere end 50 standardstørrelser. Peli Air er en helt ny serie fra Peli, med fokus på meget lav vægt og dimensioner tilpasset til flytransport. Med Peli Air kan du reducere vægten med helt op til 40 % og så er de stadigvæk vandtætte og ekstrem robuste..! Storm Cases er fås i mere end 20 standard størrelser og er som Peli Protector Cases og Peli Air vandtætte og ekstrem robuste.

→ Søg alle ekstrem robuste og vandtætte cases som Peli Cases

 Det bedste for dit udstyr..


Pelican Products, Inc. (I Europa Peli) er verdens førende producent af ekstrem robuste cases & kufferter til transport og opbevaring af alle former for følsomt udstyr. Peli Protector Cases bliver brugt af professionelle i stort set alle brancher lige fra Militær, Politi, Fotografer, og til private i hele verden. Der er kun en fællesnævner for dem der vælger en Peli Protector case og det er at man ønsker kun det allerbedste for ens udstyr!*

Flightcases anbefaler.....