Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Peli Cases

Distributør af PELI™ i Danmark

Vi er distributør og forhandler af PELI™ Cases i Danmark. Det er din garanti for dag til dag levering, opfyldelse af Peli's livtidsgaranti, 60 dages fri returret på alle Peli produkter. Du har også mulighed for at få din PELI™ Case specialindrettet i formskåret skum tilpasset netop dit udstyr.

Få et tilbudHvorfor vælge Peli Cases

Derfor skal du vælge Peli Cases...!

Peli har produceret de stærkeste vandtætte, støvtætte cases i verden siden 1976 og er verdenskendt for den høje kvalitet. Peli Products blev stiftet af Dave Parker, der i en alder af 11 år blev en ivrig dykker, hvorfor han opdagede behovet for robuste beskyttelsesbokse, som både var støv- og vandtætte og kunne holde til maksimal belastning. Det blev starten på Pelican Products i USA. Alle Cases fra Peli bliver designet og udviklet til at kunne modstå selv de mest ekstreme forhold og vildeste udfordringer i ethvert terræn.

Peli, Storm og Air Cases?

Peli har i dag flere brands herunder den klassiske Peli Protector serie, som er dem de fleste kender. Derudover kan du få Storm Cases og de helt nye Peli Air Cases, med fokus på lav vægt. Samlet giver det mere end 80 forskellige størrelser at vælge mellem, hvilket giver mange muligheder for at finde den helt rigtige størrelse til dit udstyr. Peli Cases fås i alle størrelser fra Micro Cases, til Medium størrelse og helt op til meget store X-Large cases. Flightcases er specialiseret i at designe og producere specialindretninger i skum til Peli Cases og leverer til kunder i hele Europa.

Ubegrænset livsvarig garanti

Når du køber en Peli Case hos Flightcases så er du dækket af Peli's livtidsgaranti! Vi tilbyder ubegrænset livsvarig garanti på alle Peli Produkter, herunder Peli Protector cases, Peli Air og Peli Storm Cases (Gælder ikke tilbehør). For at vi dækker garantien, så skal vi have tilsendt dit produkt til vores adresse og produktet skal være købt hos os.

Stort udvalg af tilbehør til Peli Cases

Når du vælger en Peli Case til beskyttelse af dit udstyr, får du samtidig adgang til et kæmpe udvalg af tilbehør. Dette fra et ekstra sæt skum til din Peli Case. Så udover at du får verdens stærkeste og bedste case, så tilbyder Peli er kæmpe udvalg i tilbehør, fra ekstra skumsæt, til justerbare skillerum, lågindsatse og det helt nye TrekPak skillerumssystem.

Ingen andre end Peli Case tilbyder så omfattende udvalg af tilbehør.

Køb Peli Case hos Flightcases

Ønsker du at købe Peli Cases hos flightcases så køber du direkte fra den Danske Distributør. Dette sikre dig den livsvarige garanti, et kæmpe lager, høj faglig rådgivning og mulighed for alle former for specialindretninger og tilpasninger i skum m.m. Ønsker du at se eller prøve produkterne, inden du køber, så har du mulighed for det i vores showroom på Vesterlundvej 3 i Herlev. Vi tilbyder dag-til-dag levering på lagervarer, 30 dages ombytning og prisgaranti.

Peli Products og Flightcases

Flightcases er en af de største forhandlere af Peli Cases i Europa og er distributør af Peli produkter i Danmark. Vi sælger hvert år mere end 15.000 Peli Cases og har altid mere end 3.000 Peli Cases på vores lagre i Herlev. Som virksomhed kan du handle direkte hos os. Dette er din garanti for høje leveringssikkerhed, opfyldelse af Peli livtidsgaranti, professionel rådgivning og et kæmpe tilbehørsprogram.

Produktion af skumindretninger

Vi producerer specialindrentigner til din Peli Cases i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. Det sikrer dig den kvalitet og ensartethed, der gør, at vi adskiller os fra mængden. Vi råder over ca. 3.000 m² produktions- og lagerfaciliteter og ca. 400 m² kontor- og servicefaciliteter. Vi er specialister i at designe og producere specialindretninger i skum til alle Peli Cases. Dette betyder at vi kan tilbyde markedets laveste priser på Peli Cases med specialindretning i skum.

Peli og Pelican, hvad er forskellen?

Pelican Products markedsfører Pelican i USA og alle andre lande under brandet Pelican. I Europa bliver Pelican markedsført under brandet Peli og firmaet hedder i Europa Peli Products og har hovedkontor i Barcelona. Det betyder at en Pelican Case er præcis det samme som en Peli Case.

Vandtætte kufferter

Peli Cases er indbegrebet af vandtætte kufferter og der findes ingen producent med et større udvalg af vandtætte kufferter end Peli Cases. En vandtæt kuffert er en kuffert der kan holdes under vand i en meters dybde i 30 minutter, Hvis den kan leve op til det krav, så kan en kuffert betegnes som en vandtæt kuffert.

Hvem bruger Peli Cases?

Peli Cases bliver brugt i mange industrier. Dette kan være til transport, beskyttelse og opbevaring af værktøj til opsætning af vindmøller, transport af våben og udstyr til det Danske Forsvar. Eller til beskyttelse af Kamera udstyr, Film udstyr, Måleudstyr, IT-Udstyr og selvfølgelig som en universel kuffert til alt dit fede grej, som bare må beskyttes. Nogle af vores kunder der sælger omkostningstungt eller eksklusivt udstyr vælger en Peli Case som produktemballage, dette ofte i kombination med en skumindretning tilpasset udstyret.

Vi leverer Peli Cases til alle typer virksomheder og offentlige myndigheder og har siden 1978 været leverandør til det Danske Forsvar og UN. Vi har en kundedatabase på mere end 4.000 aktive kunder.

 
Udvalgte Peli Cases
Til Top