Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Case Indretninger

Specialister i skumindretninger

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger.

Få et tilbud

Skumindretninger i Flightcases, Cases & Kufferter

Specialister i skumindretninger for alle typer udstyr.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert..

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring..

Case Indretninger

Bedste beskyttelse
Lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Custom skumindretninger

 
Eksempel på indretning i to lag
Peli Case med specialindretning
Demo Case
Demo Cases i to lag
Kuffertskum
Extreme Cases
Eksempel på flere typer indretninger for Extreme Cases
 
Se svar på oftest stillede spørgsmål
Alt om Flightcases, Peli Cases, Skum og andre af vores produkter

FAQ
For Flightcase, Case & Kuffertindretninger

 
 
Hvor mange indretninger skal man minium købe?

Vi laver indretninger lige fra et enkelt stk. til flere tusinde stk. Så ingen opgave er for lille eller for stor.

 
Hvad koster en indretning?

Prisen for en indretning afhænger af den case eller kuffert vi skal indrette skummet til samt størresle og kompleksistet. Dertil afhænger prisen også af hvor mange du skal bruge.

 
Hvorfor kan man ikke bruge Plukskum?

Man kan sagtens bruge plukskum og plukskum kan i mange tilfælde være en god løsning. Plukskum er lavet af PUR skum og er en blød skumtype, der giver en god beskyttelse under selv ekstreme forhod. Ulempen ved plukskum er, at skummet fnuller og oftest kun kan benyttes få gange, da skummet har en tendens til at skille ad.

Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en specialindretning kan Multilayer Skum være en god løsning. Multilayer Skum er en PE Skum, som let kan tilpasses dit udstyr uden at skummet fnuller og skiller ad. Du kan få Multilayer Skum i plader og som tilbehør for udvalte Peli Cases.

For de fleste Peli Cases, Peli Air Cases og Storm Cases findes justerbare skillerumssæt og TrekPak Divider System som tilvalg eller som tilbehør. Se evt. mere under tilbehør.

 
Jeg har nogle kufferter, jeg har købt et andet sted, vil I lave skumindretninger til dem?

Vi laver skumindretninger til alle cases og kufferter også dem vi ikke selv har leveret. Kontakt os gerne for et tilbud

 
Hvad skal I bruge for at lave et tilbud?

For at give et tilbud på en skumindretning skal vi dels vide hvilken case du ønsker, antal og hvilket udstyr der skal i casen. Har du allerede selv tegnet en skumindreting, så send os din tegning og vi kan hurtigt give en pris.

Har du ingen tegning og ønsker du, at vi skal designe det for dig, så send et billede af dit udstyr. Læg det gerne dit udstyr på et bord og tag et billede, som du gerne vil have det i casen. Husk du kan med fordel indrette i flere lag, så får du mere plads i casen.

Hvis du ikke ved hvad du skal gøre eller vil have vores rådigivning, så ring eller skriv en mail til os og vi hjælper dig gerne. Husk det koster ikke noget at få et tilbud.

 
Jeg vil helst selv tegne, er der noget jeg skal være opmærksom på?

Hvis du ønsker en indretning i en Peli Case, Storm Case, Extreme Case så vær opmærksom på at casen er en smule konisk. De angivne indvendige mål, som er angivet på alle vores produkter, er det største flademål på casen. Derfor kan en case have en smule forkellige dimensioner øverst ved casen og i bunden af casen. Så hold altid en afstand på 20 mm til kanten af casen, på alle cases med en højde på op til 200 mm og højder derover hold da gerne 30 mm afstand til kanten.

Mellem hvert emne vil vi også anbefale, at du holder en afstand på minimum 10 mm, mellem hvert emne. Jo højere en case er, hvor du skal gå i dybden destro længere afstand mellem emnerne skal du holde. F.eks. vælger du en case med en højde på 100 mm, så er 10 mm afstand nok. Er casen 200 mm høj anbefaler vi 20 mm mellem hvert emne.

 
Jeg har en tegning, hvilken fil skal i bruge?

For at lave et tilbud så fortrækker vi en PDF tegning, så kan vores salgsafdeling lave et hurtigt tilbud.

Når vi går i gang med opgaven vil vi helst have enten en Solid Works fil eller DXF fil.

 
Hvilket skum er det bedste at bruge?

Vi anbefaler til kuffertindretninger at bruge Cross-link PE Skum og gerne i en densitet mellem 29 kg/m3 til 45 kg/m3. Vi anbefaler Plastazote LD29 som er industristandarden for professionelle skumindretninger. Det er professionelt skum, som er rigtig god til beskyttelse af udstyr under selv ekstreme forhold. Endvidere så fnuller skummet ikke det ikke og er både olie- og temperatur bestandig.

Der findes andre billigere typer PE Skum som også kan bruges, men du får ikke den samme kvalitet. Alveobloc og XPE (Kemisk skum) kan nævnes.

Har du meget let og følsomt udstyr eller er pris afgørende, så kan man også bruge PUR skum. PUR Skum er et væsenligt billigere materiale. Vi hjælper gerne med rådgivning hvis du har spørgsmål.

 
Jeg har tidligere fået lavet en skumindretning hos jer, kan i lave den samme igen?

Vi dokumenterer alt vi producerer, så vi kan altid lave noget vi har lavet før. Kender du ikke tegnignsnummeret, så ring eller skriv så finder vi det.

 
Hvordan skærer i skummet?

Afhængig af antal og kompleksistet så bruger vi forskellige tekniker som fræsning, kvivskæring, vandstråleskæring og stansning.

Vi vælger altid den mest effketive produktionsmetode og den metode der giver det fagligt bedste resultat i forhold til pris.

 
Er i billigst?

Vi bestræber os altid at give en fair pris. Når det gælder kuffertindretninger, skumindsatse og emballageksum, så er vi eksperter på disse områder og er efter vores egen opfattelse, meget konkurrencedygtige. Hvis stk. antal er høje vil valg af skumkvalitet kunne have en stor indvirkning på den samelde pris.

Derfor spørg altid om hvilket materiale der anvendes og om evt alternative materialer, så får du det bedste grundlag for at få den bedste løsning til den rigtige pris.

 
Til Top