Case indretninger Tilpasset dit udstyr Alle typer af cases & kufferter 3D Design Mange muligheder Egne produktion Store og mindre serier Høj kvalitet


Custom skumindretninger

Specialister i skumindretninger for alle typer udstyr.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert..

i har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring..

CASE INDRETNINGER

bedste beskyttelse
lavet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til Cases & Kufferter. Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum høj fleksibilitet og lave priser for cases og emballage Danmark /Sverige / Finland / Østrug / Tyskland
 

Custom skumindretninger

 
Eksempel på indretning i to lag
Peli Case med specialindretning
Demo Case
Demo Cases i to lag
Extreme Cases
Eksempel på flere typer indretninger for Extreme Cases
 

Vi laver efter dine specifikationer

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest effektive produktionsapparat på markedet. Dette betyder at du som kunde får de den bedste kvalitet og flotteste resultat og til de laveste omkostninger på markedet..

Skum for alukuffert
 
 
 

SKUMINDRETNINGER 3D DESIGN EGEN PRODUKTION
To Top