Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Emballageskum Skum til æsker Skum Skumindretninger

Skum til æsker

0%

Skum til æsker

Vi har et stort udvalg i skum til æsker og papkasser. Har du brug for skum til din emballage så tilbyder vi skumplader så du selv kan skære skum ud til dine papkasser og æsker. Flightcases producerer alle former for emballageskum til  papkasser, æsker indlæg mm. ud fra dine ønsker. Vi har har vi et indgående kendskab til mange brancher, og vi udtænker løsninger, der løser vores kunders behov og udfordringer. Vi har forskellige løsninger til at imødekomme dine krav of forventninger til skum til din papkasse, emballage eller æsker. Vi laver emballageskum i mange kvaliteter og priser. Emballageskum og forsendelsesskum produceres efter specialmål og sikrer, at dine produkter fikseres under transport og leveres i original stand. 

Rådgivning og design

Til design af emballage har vi egen designafdeling og tegnestue, der kan bistå i hele processen fra idé til endeligt produkt. Vores rådgivning indebærer valg af emballageform og 3D visning af den valgte løsning, som skaber klarhed over processen. Vi beregner de forskellige emballagemuligheder, som sikrer dig den bedste løsning til den bedste pris, hvad enten det handler om forsendelsesemballagering, produkltemballage, æsker, papkasser elelr andet.

Emballageskum til ethvert produkt

Vi har produceret emballeringsskum til mange kunder i alle størresler og udformininger. Vores store erfaring betyder at du er sikker på at få en professionel sparingspartner når det gælder udvikling og produktion af emballageskum. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse til emballage og kan tilbyde en komplet løsning også med papkasser. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for manuel efterbehandling, når dette kræves. Se mere her:

Forrige Branded Cases Næste Peli - Pelican Kufferter
Til Top