Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Skumplader Multilayer Skum

Værktøjsindlæg - få styr på dit værktøj

0%

Multilayer Foam er et fantastisk produkt udviklet til at hjælpe dig med at få styr på alt dit værktøj og din arbejdsplads. Multilayer Skum er prælaminerede skumplader, som du ved hjælp af et simpelt omrids og hobbykniv let kan tilpasse til alle typer værktøj hurtigt og professionelt. Multilayer Skum fås i standard plader i 30 mm, 50 mm og 70 mm. Vi hjælper gerne med at skære pladerne på de mål du ønsker.

 

Værktøj i skum

Værktøjsindlæg

Organiser dit værktæj hurtigt og professionelt.

  • Dit værktøj har sin egen plads
  • Mulighed for to-farvet skum, så du let kan se hvor dit værktøj mangler
  • Alt dit værktøj lægger i formskåret skum
  • Lav fingerhuller, så du let kan tage dit værktøj ud

Video - Sådan skærer du Multilayer Skum

Hvad er der så specielt ved Multilayer skum?

Multilayer Skum er i forhold til almindelige skumplader som Plastazote og Ethaskum prælamineret. Det betyder f.eks. at en 50 mm plade består af 10 lag der er prælamineret. Når der skæres ned gennem lagene, så kan du selv vælge dybden af din udskæring, for hver 5 mm. Det betyder f.eks. at du kan skære ned i 20 mm dybde og derefter pille skummet ud. Plader i plastazote og Ethaskum i 50 mm er en hel blok, hvor du kun kan skære helt igennem. Hvis du ønsker at skære i dybden på disse plader, så skal du bruge en CNC-fræser eller overfræser for at få det samme resultat. 

Multilayer Skum plader

Multilayer Foam også kendt som Kaizen foam. Multilayer Foam er præ-lamineret i lag af 5 mm og kommer i flere tykkelser. Multilayer Foam er en mellemhård professionel skumtype og perfekt til dig der vil gøre det selv og få et professionelt resultat. Vi tilbyder standard plader i 800 x 600 mm i tykkelser i 30 mm, 50 mm og 70 mm og plader i 800 x 450 mm også i tykkelser i 30 mm, 50 mm, og 70 mm. Har du brug for andre pladestørrelser, så skærer vi det gerne for dig. Vores råplader findes i 2.500 x 1.200 mm. Se alle vores skumplader her

Multilayer Foam Plader

Forrige Peli Cases Danmark Næste Premium produktemballage
Til Top