Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

19" Rack Cases

 
Rack Cases

Ekstrem robuste standard og specialbygget 19 Rack Cases til professionelt brug...

Flightcases International A/S designer og bygger specialbygget 19" Rack Cases til alle former for følsomt 19" udstyr. Vi tilbyder både standard Rack og specialdesignet Rack Cases afhængig af dine krav. Vores Rack Cases er konstrureret til professionelt brug under selv de mest ekstreme forhold.

Flightcases International A/S har igennem en årrække leveret 19" Rack cases også kaldet CUBERACK til det Danske Forsvar. Vores specialløsninger omfatter et omfattende udvalg i forskellige materialer, tilpasning med ventilation, adpatere, hylder, skuffer m.m.

Vi tilbyder standard 19" Rack Cases fra Peli Hardigg og SKB

NYHED IP-Rack Cases

Our new line of IP-Rated custom build Rack cases ensures maximum protection and low weight of high value instrumentation and sensitive equipment during storage and transportation.

Vi har designet en ny serie af specialbygget Rack Cases , med fokus på lav vægt og ekstrem holdbarhed. Denne nye type case giver dig alle de fordele der er ved en vandtæt case samt de fordele du har ved at få den bygget din case på mål efter dit udstyr. IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of paneler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse.

 
Udvalgte Standard Rack

Professionelle Rack

 
Til Top