Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Industri

Lygter til

Industrien

Professionelle Pandelygter, Lygter og arbejdsbelysning til Industriien, herunder Offshore, Wind Power, Montører, Håndværkere og Teknikkere.

Flightcases International A/S er distributør og hovedforhandler af Peli Lygter i Danmark og sælger Lygter direkte og gennem forhandelere. Ved køb fra os er du dækket af Peli's livtidsgaranti på Lygter (RALS, undtaget).

Få et tilbud

Flightcases
 
Pandelamper
Sikkerhedsgodkendte Pandelamper til Brand & Redning
 
Professionel Arbejdsbelysning
ATEX Godkendt
Professionelle Lygter

Pandelygter og hjelmlygter

Stor udvalg af profesionelle Pandelygter med livtidsgaranti og høj sikkerhed. Med Peli revolutionerende vinklede belysning, USB -opladning og indikation af batteriniveau er Peli lygter på et højt teknisk niveau og ekstrem holdbare. Med hjelmklips tilbyder vi en håndfri belysningsløsning til en række af vores kraftige lommelygter.

Pandelygter
Arbedjsbelysning

RALS Remote Area Lighting Systems

Remote Area Lighting Systems fra Peli er professionel arbejdsbelysning i den bedste kvalitet. Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning specielt udviklet til professionelt brug som til Brandvæsen og Redning og vi har modeller der er ATEX godkendt. RALS lygter er robuste lygter velegnet til arbejdsbelysning til større områder og kan modstå de mest barske miljøer. RALS arbejdsbelysning gør dig i stand til at have lys over dit arbejdsområde og kan nemt transporteres overalt. Leveres med kraftige genopladelige batterier, som kan bruges en hel arbejdsdag og hurtig genoplades..

Arbejdsbelysning
Lygter og arbejdsbelysning ATEX
Professionelle Lygter

Lommelygter til Industri

Er du montør eller håndværker og arbejder i krævende miljøer, så har vi et stort udvalg i professionelle håndlygter, lommelygter og andre lygter som er velegnet til dig sdom teknikker eller håndværker. Om du arbejder offshore, eller opstiller vindmøller eller er elektrikker så har du brug for en god lygte til dit arbejde.

Lommelygter
Til Top