Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Lygter

Professionelle Lygter

Sikkerhedslygter, ATEX Lygter, Taktiske Lygter og arbejdsbelysning.

ATEX Lights

ATEX sikkerhedslygter til industrien

Pandelamper

LED Pandelygter for industrielt brug.

Taktiske Lygter

Taktiske Lygter for Politi og Militær

Arbejdsbelysning - RALS

Professionel arbejdsbelysning.

Vores udvalg af Lygter

Kæmpe udvalg i Lommelygter, Pandelygter, ATEX Sikkerhedslygter og Arbejdsbelysning...!

Vi har et stort udvalg i professionelle Lygter, Pandelygter, Lommelygter, ATEX Sikkerhedslygter og Arbejdsbelysning for Peli. Flightcases International A/S er distributør og hovedforhandler af Peli Lygter i Danmark og sælger Lygter direkte til virksomheder og gennem forhandlere. Ved køb fra os er du dækket af Peli's livtidsgaranti på Lygter (RALS, undtaget).

Køb af større mængder

Vi tilbyder rabatter ved større indkøb. Har du brug for Lygter i større mængder eller ønsker du at bruge os som fast leverandør, kan vi tilbyde faste aftaler med lave priser på alle vores lygter.

Bliv Forhandler af peli Lygter

Vi er distributør af Peli Lygter i Danmark, og sælger vores Lygter gennem forhandlere i hele Danamrk. Ønsker du at blive forhandler, så kontakt os for at mere information.

Peli Pandelygter og hjelmlygter

Er du montør eller håndværker og har brug for en professionel pandelygte, så har vi et kæmpe udvalg fra verdens bedste producent af industrilygter særligt velegnet til brug for dig som teknikker eller håndværker. Med vores pandelygter får du en driftsikker lygte der holder til daglig brug. Vores Peli Pandelygter er udviklet til brug i krævende miljøer. Velegnet til blandt andre håndværkere og professionelle i industrien.

Sikkerhedslygter ATEX Lygter

Når det kommer til sikkerhedslygter er Peli den førende virksomhed og der er styr på sikkerheden. Peli har lygter der er ATEX godkendt i Zone 0 og Zone 1. Vi tilbyder de bedste lygter og pandelamper til arbejdsmiljøer med høje sikkerhedskrav. Fra olie- og gasproduktionsfaciliteter til kemiske fabrikker og destillerier til savværker og bagerier: ATEX direktivet gælder for virksomheder indenfor EU, hvor der kan forekomme eksplosionsfarlig atmosfære i forbindelse med gas eller støv. Arbejdsområder er opdelt i zoner i henhold til hyppigheden og varigheden af eksplosionsfare.

Lygter til Industrien

Professionelle Pandelygter, Lygter og arbejdsbelysning til Industriien, herunder Offshore, Wind Power, Montører, Håndværkere og Teknikkere. Stor udvalg af profesionelle Pandelygter med livtidsgaranti og høj sikkerhed. Med Peli revolutionerende vinklede belysning, USB -opladning og indikation af batteriniveau er Peli lygter på et højt teknisk niveau og ekstrem holdbare. Med hjelmklips tilbyder vi en håndfri belysningsløsning til en række af vores kraftige lommelygter.

Lygter til Politi & Vagt

Professionelle Lygter til Politi, Forsvar og professionelle vagter. Vil du have den helt rigtige professionelle takstiske lygte som politiet bruger. Vi har den helt ritgtige Lygte, der er designet og udviklet til det Amerikanske Politi og er særdeles velegnet til Politi, Vagter og lignende, der har brug for en robust, let og enkel Lommelygte, som man kan stole på virker under alle formål.

Lygterne er så gode at Peli tilbyder ubegrænset livsvarig garanti på Taktiske Lygter.

Lygter til Brand & Redning

Peli er verdens største producent af professionelle Lygter og arbejdsbelysning til Brand og Redning og leverer Håndlygter, Lommelygter, Hjelmlygter, Pandelamper, Vinklede Lygter og Arbejdsbeslysning specielt udviklet til Brandvæsnet og Redningstjenester, herunder ATEX godkendte Lygter.

Arbejdsbelysning - RALS

Remote Area Lighting Systems fra Peli er professionel arbejdsbelysning i den bedste kvalitet. Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning, der er udviklet til at opfylde dine krav. Peli er Europas førende leverandør af innovativ LED-arbejdsbelysning. Peli’s Innovative RALS lygter er robuste lygter velegnet til arbejdsbelysning til større områder og kan modstå de mest barske miljøer.

RALS arbejdsbelysning gør dig i stand til at have lys over dit arbejdsområde og kan nemt transporteres overalt. Traditionel arbejdsbelysning er ofte ved hjælp af en larmende generator som både larmer og forurener. Peli Rals arbejdsbelysning leveres med kraftige genopladelige batterier, som kan bruges en hel arbejdsdag og hurtig genoplades..

Garanti på Lygter

Vi tilbyder ubegrænset livsvarig garanti på alle vores Lygter, Pandelygter og Taktiske Lygter. Dog undtaget er RALS, Remote Area Lighting Systems, hvor vi tilbyder 12 måneders garanti.

Shop efter
Shopping Optioner
Kategori
  1. Oversigt 43
  2. Industri 0
  3. Brandvæsen 34
  4. Politi & Militær 18
  5. Fritid 16
Til Top