Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
 
Se svar på oftest stillede spørgsmål
Alt om Flightcases

FAQ
For Flightcases Produkter

 

Flightcases

 
Laver i kun Flightcases efter mål?

Vi laver primært Flightcases efter mål og vi er kendt for at lave branchens bedste Flightcases. Som vel nok de eneste i Europa kan vi producere Branded Flightcases, som er Flightcases med fuldfarve print, alt lavet internt på vores egen fabrik. Vi har til dem der ønsker en standard Flightcase lavet en serie som vi kalder Flightcase Pro, hvor vi tilbyder en serie standard Flightcases.

 
Hvordan er jeres kvalitet?

Vi har produceret Flightcasess siden 1984 og er kendt for at lave branchens ubetinget bedste Flightcases. Vi har selvfølgelig også Skandinaviens største Flightcase Produktion. Som vel nok de eneste i Europa kan vi producere Branded Flightcases, som er Flightcases med fuldfarve print, alt lavet internt. Derudover laver vi Flightcases til tekniske opgaver som transport af værktøj, måleudstyr og andet udstyr under ekstreme forhold. Vi laver vores Flightcases til alle typer kunder som Forsvaret, Offshore, Vindmøllebranchen, m.m.

 
Hvilke farver kan man få?

Med vores Branded Flightcases kan vi lave alle farver, print m.m. efter dit behov. Skal du bruge en særlig blå farve, så kan vii printe farven på vores folie og efterfølgede laminere folien og derefter lime den på Flightcasen. Med laminaten får du en robust overflade og et unkit design. Med denne teknik kan vi lave unikke Flightcases i en super kvalitet og til en rimlig pris.

 
Hvad er leveringstiden ?

Afhængig af hvor travlt vi har, så er vores leveringstid mellem 2-6 uger for 1 stk. og mindre serier. For størrer serier er vores leveringstid mellem 5-8 uger. I perioder har vi mere eller mindre travlt, hvorfor leveringstiden kan være længere eller kortere. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vide aktuel leverignsstid.

 
Garanti

Vores Flightcases er bygget af de bedste materialer vi kan købe og er ekstremt robuste. Vi giver 24 måneders garanti mod fabrikationsfejl. Da vi ved at vores Flightcases bliver udsat for en hårdhændet behandling og kan udsættes for så ekstrem belastning, at et hjørne går i stykker eller et hjul bliver slået skævt, så dækker vores garanti kun mod produktionsfejl og deicderet materialefejl. Men vi tilbyder gerne mod betaling at udbrede evt. skader, som f.eks. udskifte hjul og sætte et nyt hjørne på din Flightcase.

Vi udbedre desværre ikke skader på Flightcases der ikke er produceret af os.

 
Kan man købe Fittings hos jer

Vi sælger de fittings du kan se på vores website. Vi sælger ikke til kunder der møder op på vores adresse og gerne vil se hvad vi har. Så spar transporten og bestil det du skal bruge på vores website.

 
Kan man købe som privatperson?

Alle vores standard produkter sælger vi til både erhverv og private. For special producererede varer som specialbygget Flightcases producerer vi kun til Erhverv. Vi laver desværre ikke specialbygget Flightcases til privatpersoner.

 
Hvad koster en Flightcase?

Da vi kun laver specialopgaver, så er det svært at give et svar på hvad en Flightcase koster, før vi ved lidt om dimensioner, design og hvad der skal i Flightcasen. Prisen afhænger af størrelse, design og hvilket udstyr der skal transporteres. Ønsker du et tilbud, så kontakt vores salgsafdeling via telefon eller mail.

 
Flightcases
Til Top