Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
IP-Cases

Made in Denmark

Specialbygget IP-rated cases er en helt ny type Flightcases, der giver dig alle de fordele, du får med en vandtæt case samt de fordele du har ved at få en specialbygget Flightcase. Kontakt os for tilbud.

IP Cases

Robuste tansportkasser til
Industrien og Forsvaret

Flightcases introducerer en helt ny type specialbygget Flightcases, i et helt nyt design, 30 % vægtreduktion, regntæt og støvtæt i henhold til IP54. Design og konstruktion i sort eloxeret aluminium, rustfri stål og plast.

Made in Denmark.

Se onlinebrochurer her

Specialbygget IP-Cases

Få specialdesignet din Flightcase
af vores designteam i 3D

IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of panler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse. IP Cases er det perfekte alternativt til en standard rotationsstøbt plast case og en vandtæt case. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.

Se onlinebrochurer her

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
19" Rack Cases

Specialbygget
19" Rack CasesE

Vores specialbygget Rack Cases er professionelle Rack konstrueret primært til industrielle og militære applikationer og er i forhold til standard Rack som f.eks. SKB og Hardigg særligt velegnet til indbygning af strøm, ventilation, adaptere m.m. Eller hvor der ønskes en særlig lav vægt. Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav.

Mere Information

Til Top