Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
IP-Rated rugged custom made cases
IP-Cases

Made in Denmark

Specialbygget IP-rated cases er en helt ny type Flightcases, der giver dig alle de fordele, du får med en vandtæt case samt de fordele du har ved at få en specialbygget Flightcase.

Få et tilbud

IP Cases

Robuste tansportkasser til
Industrien og Forsvaret

Flightcases introducerer en helt ny type specialbygget Flightcases, i et helt nyt design, 30 % vægtreduktion, regntæt og støvtæt i henhold til IP54. Design og konstruktion i sort eloxeret aluminium, rustfri stål og plast.

Made in Denmark.

Se onlinebrochurer her

Specialbygget IP-Cases

Få specialdesignet din Flightcase
af vores designteam i 3D

IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of panler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse. IP Cases er det perfekte alternativt til en standard rotationsstøbt plast case og en vandtæt case. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.

Se onlinebrochurer her

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
Branded IP Casess

Specialbygget
IP Cases

Når d u vælger en IP Case så får du premium kvlaitet, robust konstruktion og mulighed for at få nøjagtig den størrelse der passer til dit udstyr. Ønsker du en special farve, printet logo m.m., så kan vi med vores printproduktion lave alle farver og print i foto kvalitet på alle vores IP Cases. Vi laminerer printet med en kraftig laminat, så Flightcasen bliver robust og modstandsdygtig overfor ridser.

Til Top