Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

IP Cases

6 x stærkere end en tradiotionel Flightcase, Vand og ridsefast, Skræddersyet til dit udstyr, IP56 Rated, Mil-Spec 81-41.

IP-Cases er produceret af Flightcases på vores fabrik i Herlev. Ved at kombinere fordelene ved en specialbygget Flightcase og fordelene ved en vandtæt case som en Peli Case, får du med IP-cases en ekstrem robsust case der kan bruges i alt slags vejr og under alle forhold. IP-cases unikke design sikre dig maximum beskyttelse for transport af følsomt udstyr.

Få et tilbud

IP Cases
 
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
IP-Cases

Made in Denmark

Specialbygget IP-rated cases er en helt ny type Flightcases, der giver dig alle de fordele, du får med en vandtæt case samt de fordele du har ved at få en specialbygget Flightcase.

IP Cases

Robuste tansportkasser til
Industrien og Forsvaret

Flightcases introducerer en helt ny type specialbygget Flightcases, i et helt nyt design, 30 % vægtreduktion, regntæt og støvtæt i henhold til IP54. Design og konstruktion i sort eloxeret aluminium, rustfri stål og plast.

Made in Denmark.

Se onlinebrochurer her

ip-case-branding BRANDING GRAPHIC DESIGN SUITE STATE OF THE ART Denmark / Sweden / Finland / Austria / Germany
Specialbygget IP-Cases

Få specialdesignet din Flightcase
af vores designteam i 3D

IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of panler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse. IP Cases er det perfekte alternativt til en standard rotationsstøbt plast case og en vandtæt case. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.

Se onlinebrochurer her

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
19" Rack Cases

Custom
19" Rack Cases

Flightcases har designet og udviklet specialbygget 19" Rack Cases siden 1984 og vi producerer både Hard Mount Rack (Uden vibrationsdæmpning) og Shock Mount Rack (Med vibrationsdæmpning). Et specialbygget Rack giver de mindst mulige dimensioner og laveste mulige vægt, hvilket giver mange fordele med hensyn til transport, opbevaring og håndtering..

Mere Information

IP-Rated rugged custom made cases
Til Top