Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Flightcase Trolley

Flightcases i præcis den farve du ønsker og med ubegrænset visuelt print af produkter logo m.m.

Få printet dit budskab direkte på din Flightcase. Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Tilbud
Branded Flightcases
 
75 mm kraftige integreret hjørnehjul
Små eller store kuglehjørner
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
 
Lukkelister i 6,5 mm aluminium
22 mm eller 30 mm vinkellsiter
Planforsænket fliphåndtag og medium butterfly-lukkere
 

Se alle dine muligheder ved valg af Flightcase med design Trolley

 
Hvornår skal man vælge en Flightcase Trolley design

Vi anbefaler at vælge en Flightcase Trolley design, hvis dimensioner er lidt skæve i forhold til en standard Peli Case eller Extreme Case. Det kan være du ønsker en lang smal case eller en særlig låghøjde. Du har også uanet muligheder for Branding, da vi kan printe på alle sider i præcist det design du ønsker.

 
Konstruktion

En Flightcase trolley er konstrueret som standard i 6,5 mm fenol eller PP for lav vægt og med hængslet låg. Vi bruger medium butterfly-lukkere, kuglehjøner og lister afhængig af størrelse i 22 mm eller 30 mm. Vi bruger planforsænket fliphåndtag og kraftige 75 mm hjørnehjul og kraftige stophængsler.

 • Hængslet eller aftageligt låg
 • 6,5 mm fenol eller PP for lav vægt 
 • Medium butterfly-lukkere
 • Kraftige fliphåndtag
 • 6,5 mm lukkelister og 22 x 22 mm eller 30 x 30 mm vinkellister i aluminium
 • Små eller store kuglehjørner og hjørenvinkler i stål 
 • 75 mm hjørne hjul
 • Mulighed for udtrækshåndtag
 • Ved længde over 850 mm bruges ende håndtag som trækhåndtag
 
Lav vægt

Ønsker du en Flightcase med lav vægt så kan du vælge en Flightcase Trolley i PP. I forhold til en traditionel Flightcase så kan du reducere vægten med mere end 30 % og dermed få en super let flightcase der stadigvæk er robust.

 
Dimensioner

Vi anbefaler en Flightcase Trolley i dimensioner med en længde mere end 600 mm.
Dimensioner mellem 600 og 850 mm skal der bruges et udtrækshåndtag og for dimensioner længere end 850 mm, anbefaler vi at endehåndtaget bruges som kørehåndtag.

 
Farver & Branding

Vi kan lave Flightcases i alle de farver du ønsker. Vi printer i fotokvalitet på vores Flightcases og for at gøre printet stærk laves dette først med en folie og efterfølgende lamineres en meget kraftig laminat.

 
Muligheder for indretninger?

Vi er specialsiter i alle former for skumindretninger. Vi sikre dig den bedste beskyttelse af dit udstyr. Med en skræddersyet skumindretning til din flightcase får du den ultimative beskyttelse. Vi producerer vores Flightcase indretninger i skumplast eller med en kombination med finer eller ligende. Vi bruger primært professionelt PE skum, med en lukket cellestruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

 
Hvad er leveringstiden?

Produktionstid for en specialbygget Flightcase er typisk 4 uger.

 
Hvordan får jeg et tilbud?

Kontakt vores salgsafdeling for et uforpligtende tilbud. Vi har behov for følgende oplysninger for at udarbejde et tilbud:

 • Antal
 • Vægt på udstyret
 • Ca. dimensioner på Flightcasen
 • Skal du have indretning
 • Skal du have print på casen
Professionelle Flightcases

Designet til dit udstyr

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %. Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Professionelle Flightcases

Designet til dit udstyr

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer og også i komposit, hvis du ønsker en meget lav vægt. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi laver Flightcases lige fra et enkelt stk. til masse produktion og i alle dimensioner, selv til meget tungt udstyr..

Til Top