Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Flightcase Single Door

Flightcase Single Door i præcis den farve du ønsker og med ubegrænset visuelt print af produkter logo m.m.

Få printet dit budskab direkte på din Flightcase. Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Tilbud
Branded Flightcases
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
 
Lukkelister i 6,5 mm aluminium
22 mm eller 30 mm vinkellsiter
Planforsænket fliphåndtag og medium butterfly-lukkere
 

Se alle dine muligheder ved valg af Flightcase med design Single Door

 
Hvornår skal man vælge en Flightcase Single Door

Vi anbefaler at vælge en Flightcase Single Door design, til transport og opbevaring af maskiner, robotter, måleudstyr m.m., hvor du ønsker optimal beskyttelse og mulighed for at kunne køre dit udstyr ind og ud af flightcasen. Du har også uanet muligheder for Branding, da vi kan printe på alle sider i præcist det design du ønsker.

 
Konstruktion

En Flightcase Housebox er konstrueret som standard i 9,5 mm fenol med aftageligt låg. Vi bruger store butterfly-lukkere, store kuglehjørner og kraftige planforsænkede flip-håndtag og lister 30 mm aluminium. Er det særligt tungt udstyr kan vi forstærke Flightcasen og montere alu-meder

 • Hænglslet eller aftageligt låg
 • 9,5 mm fenol 
 • Store butterfly-lukkere
 • Kraftige fliphåndtag
 • 9,5 mm lukkelister og 30 x 30 mm vinkellister i aluminium
 • Store kuglehjørner og kraftige hjørnevinkler i stål 
 • Mulighed for hjul
 • Mulighed for rampe
 • Mulighed for montering af alu-meder for tungt udstyr
 
Dimensioner

En Single Door Flightcase kan laves i selv meget store dimensioner.

 
Farver & Branding

Vi kan lave Flightcases i alle de farver du ønsker. Vi printer i fotokvalitet på vores Flightcases og for at gøre printet stærk laves dette først med en folie og efterfølgende lamineres en meget kraftig laminat.

 
Rampe

Har du tungt udstyr hvor det med fordel kan køres ind i en Flightcase, så tilbyder vi indbygning af ramper således at du kan køre dit udstyr op i Flightcasen

 
Muligheder for indretninger?

Vi er specialsiter i alle former for skumindretninger. Vi sikre dig den bedste beskyttelse af dit udstyr. Med en skræddersyet skumindretning til din flightcase får du den ultimative beskyttelse. Vi producerer vores Flightcase indretninger i skumplast eller med en kombination med finer eller ligende. Vi bruger primært professionelt PE skum, med en lukket cellestruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

 
Hvad er leveringstiden?

Produktionstid for en specialbygget Flightcase er typisk 4 uger.

 
Hvordan får jeg et tilbud?

Kontakt vores salgsafdeling for et uforpligtende tilbud. Vi har behov for følgende oplysninger for at udarbejde et tilbud:

 • Antal
 • Vægt på udstyret
 • Ca. dimensioner på Flightcasen
 • Skal du have indretning
 • Skal du have print på casen
Professionelle Flightcases

Designet til dit udstyr

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %. Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Professionelle Flightcases

Designet til dit udstyr

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer og også i komposit, hvis du ønsker en meget lav vægt. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi laver Flightcases lige fra et enkelt stk. til masse produktion og i alle dimensioner, selv til meget tungt udstyr..

Til Top