TEKNO

 
Tekno

Distributor of W.AG cases in Scandinavia..

Tekno Cases er en serie kvalitets plast kufferter der er produceret. Med en Tekno Case får du en god kvalitet til en lav pris og du kan vælge mellem mange farver og med skumindretning.

Du kan få Tekno Cases med flere typer af logoer som serigrafitryk m.m. Vælg din Tekno Case mellem 15 forskellige størrelser. Vi tilbyder også logo og skumindretning tilpasset dit produkt. Send en uforpligtende forespørgsel om pris eller ring for priser.

W.AG Plast Cases - Tekno

Mange farver

Du kan vælge mellem 8 standard farver både på selve casen og på lukkerne. Har du brug for en special farve, der f.eks. matcher din virksomheds farver, så er dette også muligt. Kontakt os for muligheder og priser.

15 størrelser

God som
produktemballage

TEKNO Case er velegnet som produktemballage til mange brancher. Det kan være til måleinstrumenter, værktøj eller medicinsk udstyr .

15 størrelser

God som
Demokuffert

Tekno case kommer i 15 forskellgie størrelser fra den mindste på et flademål på 227x138x41mm og den største med et flademål på 433x288x129mm

Vi har egen produktion af skumindlæg til Tekno Cases

 
New TWIST Cases
Skumindlæg
Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter..
Qualitity Cases
Design
TEKNO er en flot case i et tidsløst design og er meget populær i Skandinavien.
Farver
Farver
Vælg mellem 8 standard farver
Filtrer
Placering
Pris
Brand
Størrelse
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
30
45
Alle
Filtrer
Størrelse
Indhold
Brand
Farve
Filtrer
Placering
Pris
Brand
Størrelse
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
15
30
45
Alle
To Top