35 products

35 products

Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Plastkufferter

SPI

SPI plastkufferter er en serie plast cases i en god kvalitet og med mange muligheder for farver, logo med fuld farve print og skræddersyet skumindretning tilpasset netop dine produkter. SPI Cases produceres i Europa og er en kvalitets kuffert i PP. Plast Kufferterne kan åbnes i 90 grader og du kan vælge mellem samlet 8 standardstørrelser og 9 standardfarver. Du har mulighed for at få din helt individuelle branding, med flere typer print, der kan dække næsten hele overfladen af kufferten i foto kvalitet.

Excellent

Excellent case er en serie robuste plastkufferter i over 25 standard størrelser, lige fra den helt lille case til relativt store cases. De større cases har dobbelt vægge for at gøre dem ekstra robuste. Excellent Plastkufferter fås som standard i sort, med ved større mængder kan de produceres i mange farver. Vi lagerfører ikke denne serie, men produceres efter bestilling Vi tilbyder individuel skumindretning og mulighed for fuld farve logo i fotokvalitet.

Tekno

Tekno Case er vores mest populære case til produktemballage og som præsentaitonskuffert. Du får med Tekno Case en enkel, moderne og prisbillig plastik kuffert fremstillet i Polypropylen, der er en af de mest miljøvenlige plastiktyper. De fås i 17 standardstørresler og i 8 forskellige farver hvor kasse- og hængsel farve kan kombineres efter ønske. Standard farverne er, Antracit, Mørkeblå, Blå, Gul, Rød, Sølv, Sort og Transparent. Vi tilbyder individuel skumindretning i alle Tekno Cases

Vis efter

35 products

Sorter stigenden Sorter faldende
Ikke flere produkter
Til Top