Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
 
Plastkufferter til emballage og præsentation

Stort udvalg i prisbillige plastkufferter

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plastkufferter med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Vi tilbyder flere serier herunder Tekno Cases og EKO Cases som begge er en serie kvalitets plastkufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris. EKO Cases er en helt nye serie moderne Plastkufferter , med et nyt attraktiv design.

Både Tekno Cases og EKO Cases er populære som produktemballage, tilbehørskuffert eller som salgskuffert til alle typer brancher. Du kan vælge mellem mange størrelser og flere farver samt flere typer af logoer som serigrafitryk, "In Mould Labelling" print.

Nyhed miljøvenlig plastkufferter

Organciline er en ny serie af plastkufferter, der som alternativ for plast indeholder en blanding af materialer indeholder glukose, naturlige voksarter, mineraler og naturlige fibre. Glukosen kommer fra sukkerrør og sukkerroer og er en teknisk sukkerkomposit som ikke er en del af den glukose der kommer fra fødevareproduktion. ORGANICLINE serien består af op til 93% regenerative råvarer og kan genanvendes. Med valg af organci line får du en miljøvenlig plastkuffert.

Mere om Organic

Se vores mest populære serier af plastkufferter:

EKO Cases

Nyhed EKO Series Ny serie vandtætte lette og innovative cases fremstillet af 100 % genbrugsplast. EKO serien er let, slidstærk og modstandsdygtig overfor vand og støv og er den helt rigtige balance mellem robuste standard cases og de professionelle vandtætte cases som Peli Cases.

Tekno

ORGANICLINE er en ny serie fra Flightcases lavet i genanvendlige og helt naturlige materialer. ORGANICLINE er vores serie af kufferter lavet i rene naturmaterialer og et miljøvenligt alternativt til en plast kuffert. Velegnet som et miljømæssigt alternativt som produktemballage eller som en demokuffert..

Tekno

Tekno Cases er en serie kvalitets plast kufferter der er produceret. Med en Tekno Case får du en god kvalitet til en lav pris og du kan vælge mellem mange farver og med skumindretning.

TWIST

TWIST er en ny serie plastkufferter i et nyt frisk design. TWIST plastkufferter er designet til at kunne stables og passe i et modul system til at blive pakket effektivt på paller.

SPI

SPI plastkufferter er en serie plast cases i en god kvalitet og med mange muligheder for farver, logo med fuld farve print og skræddersyet skumindretning tilpasset netop dine produkter

Excellent

Excellent case er en serie robuste plastkufferter i over 25 standard størrelser, lige fra den helt lille case til relativt store cases. De større cases har dobbelt vægge for at gøre dem ekstra robuste. .

 

Plastkufferter vi lagerfører

 
 
Transporter dine genstande ekstra trykt med plastkufferter

Beskyttelsesbokse

Når der skal sendes, eller opbevares produkter, og genstande som der skal passes ekstra meget på, og som du gerne vil undgå går i stykker, eller bare vil have opbevaret på en smartere måde. Her tilbyder vi vores plastkufferter, til ekstra omhyggelig transport. Plastkufferterne holder tæt om produktet som der skal transporters, og sørger derfor at den er holdt ekstra sikker og ikke går i stykker eller får skader.

Udover dette er de også meget lette at transportere rundt på grundet håndtaget. Udover at bruges som opbevaring og transportering, kan plastikkufferterne også bruges som emballage, til forskellige produkter.

Vores plastkufferter kommer i mange forskellige størrelser og vi har et stort udvalg. Som noget nyt har vi også fået flere serier af plastkufferter lavet miljøvenligt og i genbrugsplast.

Udover dette tilbydes der også skum, til transportering af de ekstra skånsomme objekter, så som glas eller andre ting med høj værdi, man gerne vil passe på. Her tilbyder vi specialindretninger i formskpret skum eller bare skum som du selv kan skære til efter dit udstyr og genstande.
Til Top