Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
 
Plastkufferter til emballage og præsentation

Stort udvalg i prisbillige plastkufferter

Vi tilbyder et stort udvalg i kvalitets plastkufferter med fokus på høj kvalitet, et flot design og attraktiv pris. Vi tilbyder flere serier herunder Tekno Cases og Twist Cases som begge er en serie kvalitets plastkufferter, særligt henvendt til et Skandinavisk design og til en attraktiv pris. TWIST Cases er en helt nye serie moderne Plastkufferter , med et nyt attraktiv design. Både Tekno Cases og TWIST Cases er populære som produktemballage, tilbehørskuffert eller som salgskuffert til alle typer brancher. Du kan vælge mellem mange størrelser og flere farver samt flere typer af logoer som serigrafitryk, "In Mould Labelling" print.

NYHED ORGANICLINE MILJØVENLIGE PRODUKTER

Organciline er en ny serie af plastkufferter, der som alternativ for plast indeholder en blanding af materialer indeholder glukose, naturlige voksarter, mineraler og naturlige fibre. Glukosen kommer fra sukkerrør og sukkerroer og er en teknisk sukkerkomposit som ikke er en del af den glukose der kommer fra fødevareproduktion. ORGANICLINE serien består af op til 93% regenerative råvarer og kan genanvendes. Med valg af organci line får du en miljøvenlig plastkuffert.

Mere om Organic

Se vores mest populære serier af plastkufferter:

Tekno

Tekno plastkufferter vores mest populære serie af prisbillige plastkufferter. Fås i 15 størrelser og mange standard farver. Du får en meget populær kuffert i god kvlaitet til en billig pris.

TWIST

TWIST plastkufferter er en ny serie der fås 18 forskellige størrelser og i mange farver. TWIST plastkuffert er en relativ robust kuffert der er nem at stable og relativ robust.

SPI

SPI plastkufferter fås i 8 forskellige størrelser og i mange farver. Denne serie af plastkufferter er et prisbillig alternativ ved større mængder og god til lettere udstyr.

Excellent

Excellent er en robust plastkuffert der fås i 25 størrelser også relativt store størrelser. Du skal vælge denne type plastkuffert hvis du ønsker en lidt større kuffert og som er mere robust.

 

Plastkufferter vi lagerfører

 
Til Top