Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
IP-Series DK

Specailbygget professionelle Rack Cases

0%

Vores specialbygget Rack Cases er professionelle Rack konstrueret primært til industrielle og militære applikationer og er i forhold til standard Rack som f.eks. SKB og Hardigg særligt velegnet til indbygning af strøm, ventilation, adaptere m.m. Eller hvor der ønskes en særlig lav vægt. Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav.

Vi bygger IP Rack specifikt efter dit udstyr. Vedlagte eksempel er et specialbygget 5U 19" Rack bygget i en større serie til militært brug samt et 14U Rack. Racket kan kobles sammen med et større Rack.

Specialbygget Flightcases i sort design og med IP-54 rating produceret i Danmark. IP-rated cases er en helt ny type Flightcases, der giver dig alle de fordele, du får med en vandtæt case samt de fordele du har ved at få en specialbygget Flightcase. IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of panler i PP. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnår en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maximum beskyttelse. IP Cases er det perfekte alternativt til en standard rotationsstøbt plast case og en vandtæt case. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.

Flightcases har designet og udviklet specialbygget 19" Rack Cases siden 1984 og vi producerer både Hard Mount Rack (Uden vibrationsdæmpning) og Shock Mount Rack (Med vibrationsdæmpning). Et specialbygget Rack giver de mindst mulige dimensioner og laveste mulige vægt, hvilket giver mange fordele med hensyn til transport, opbevaring og håndtering.

Vi producerer to serier af specialbygget Rack Cases. Vores Flightcases Rack samt vores nye serie af IP-Rack, som er et ny udviklet Rack system (IP-RACK" der bygges efter mål og kan laves vandtæt og støvtæt i henhold til IP54.

Vores specialbygget Rack Cases er professionelle Rack konstrueret primært til industrielle og militære applikationer og er i forhold til standard Rack som f.eks. SKB og Hardigg særligt velegnet til indbygning af strøm, ventilation, adaptere m.m. Eller hvor der ønskes en særlig lav vægt. Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav. Vores specialbygget 19" Rack Cases produceres på vores fabrik i Danmark. Vi har igennem en årrække leveret 19" Rack cases også kaldet CUBERACK til det Danske Forsvar. Vores specialløsninger omfatter et omfattende udvalg i forskellige materialer, tilpasning med ventilation, adaptere, hylder, skuffer m.m.

Forrige Nyt website multilayerfoam.eu Næste IP Cases - Trolley Version
Til Top