0%

Med købet af Safidan’s Peli Cases og Peli Lygte afdeling styrker Flightcases International A/S sin position som den største producent og leverandør af professionelle cases og kufferter til transport og opbevaring af udstyr til industrien og forsvaret i Skandinavien, og tilfører dermed et nyt forretningsområde med Peli professionelle Lygter.

“Vi er meget spændte på at udvide vores markedsposition på det Skandinaviske marked med købet af Safidan og yderligere tilføje et nyt forretningsområde med Peli Lygter, udtaler Keld Wedell Seerup, CEO og ejer af Flightcases International A/S”.

Flightcases International A/S er en handels- og produktionsvirksomhed og har eksisteret siden 1984 og er i dag Skandinaviens største producent og leverandør af ”Long-term Packaging”, der er professionelle Cases til beskyttelse og opbevaring af udstyr gennem hele deres livscyklus - i transit, opbevaring og håndtering.

Virksomheden tilbyder Europas største udvalg i professionelle cases og har oplevet en betydelig vækst i løbet af de seneste år. Der er gennem de seneste år investeret i nye maskiner og nye teknikker, der giver mulighed for 3D Design af Cases og skum, og en produktion i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark.

Flightcases International A/S er også distributør af Peli Cases og Peli Lights fra Peli Products. Virksomheden er beliggende i Herlev og leverer deres omfattende udvalg af Cases, skumindretninger og Lygter i Danmark, Sverige og Europa samt via partnere i Finland, Østrig og Tyskland.