Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

CASE BRANDING 3D DESIGN
Branded Cases

NYHED

Vi har investeret i en ny produktionslinje til produktion af print i fotokvalitet på vores Flightcases og andre cases. Dette giver en helt ny og unik måde for din virksomhed at kunne præsentere dine produkter visuelt og på den mest eksklusive måde. Dette kan være som præsentation af produkter eller som eksklusiv produktemballage.

Få et tilbud

 
Branded Cases

100 % fokus på dine produkter!

Vi hjælper dig og din virksomhed med at præsentere dine produkter på den mest eksklusive og visuelle måde. Få printet dine produkter eller budskab direkte på din Flightcase. I disse tider hvor det stort svært at besøge kunder og præsentere din virksomheds produkter, så kan vi tilbyde en anderledes og eksklusiv måde at få vist produkter og løsninger på. Dette ved hjælp af en Branded Case samt en skræddersyet skumindretning i formskåret skum. Du kan sende din produkter til dine kunder og tilbyde et online møde, hvor du gennemgår dine produkter.

Med en Branded Flightcases med skræddersyet skumindretning giver du dine kunder den bedste visuelle oplevelse med en eksklusiv unpacking oplevelse. Når vi laver en individuel skumindretning så har hver ting sin egen plads og der er kun en måde at pakke dine produkter på. Dette gør det enkelt for din kunde dels at pakke ud og pakke ind igen. Og du sikre dig at alt kommer tilbage i samme stand, som du sendte det.

 

Unik Unpacking oplevelse

Gør din produktemballage til en integreret del af dit produkt. Vi designer og producerer produktemballage præcist som du ønsker. Både udvendigt med flot grafik og indvendigt med skum så dit udstyr beskyttes optimalt.

Unik eksklusiv produktemballage af større emner og udstyr
 
 
 

foam-inserts-slide Egen produktion af skum for cases og emballage høj fleksibilitet og lave priser Danmark /Sverige / Finland / Østrig / Tyskland
 

Unik branding
Af din virksomhed

Vi designer og producerer de bedste Flightcases til opbevaring og transport af udstyr og nu med et skræddersyet visuel udtryk.

Med "Branded Cases" får du den optimale branding af din virksomhed og budskab. Vi kan lave vores Flightcases i præcis den farve du ønsker og med ubegrænset visuelt print af produkter logo m.m.

Flightcase med Rockwool logo
 
 
 
 
Case branding stickers

You only get one chance to make a good first impression.....

Vi tilbyder det bredeste udvalg af kvalitets cases i Europa og tilbyder individuelle muligheder for branding og skumindretning tilpasset netop jeres udstyr.

Når der gælder logoer tilbyder vi et bedt udvalg fra Serigrafitryk, indgraveret logo, lasergravering og print, stickers m.m. Vi har egen produktion af robuste stickers som vi kan placere på alle vores cases.

Ønsker du at brande din case eller kuffert, så kontakt os for et tilbud. Bemærk vi har et minimums antal på bare 1 stk. Vi hjælper gerne med opsætning, layout og printfil.

Printet logo

Til Top