Chat with us, powered by LiveChat

Custom Made Since 1978 Super XL-Large Cases For heavy load Need something special? For heavy load Custom Made Flightcases Need something special?
 
Specialbygget Flightcases

Vi designer og bygger din flightcase efter dine specifikationen..

Flightcases

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftageligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse. Vores flightcases er fremstillet i de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet.

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Fuldfarve tryk på din flightcase

Vi tilbyder fuld farve print på alle vores Flightcases og IP-Cases. Du kan frit vælge farve og print i foto kvalitet. Vi sørger for hele processen lige fra design, print og produktion af din Flightcases gør det hele på vores egen fabrik.

IP-Cases - produceret efter dit udstyr

Vores helt nye serie af specialbygget IP-rated cases er en helt ny type case, der giver dig alle de fordele der er ved en vandtæt case samt de fordele du har ved at få den bygget din case på mål efter dit udstyr. IP-Cases er lavet i sort eloxeret aluminiumslister of paneler i plast eller aluminium. Hjørner i plast og forstærket med stål. Håndtag og lukkere i sort plast og pulverlakeret stål. De er designet så de opnå en IP-klasse svarede til IP54. Du får et unikt design der giver dig maxmalt beskyttelse. IP-Cases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. God som transportkasse til alle former for udstyr til Industrien og Forsvaret.

foam-inserts-slide Egen produktion af skum høj fleksibilitet og lave priser for cases og emballage Danmark /Sverige / Finland / Østrug / Tyskland
CUSTOM FLIGHTCASES

Den bedste beskyttelse
Lavet efter mål

Vi producerer professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftagligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse. Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet.

Mere InformatIon

 

NY IP-Series
IP54 rated case line

Vores helt nye serie af specialbygget IP-rated cases er en helt ny type case, der giver dig alle de fordele der er ved en vandtæt case samt de fordele du har ved at få den bygget din case på mål efter dit udstyr..

Custom Made IP Rated Cases
 

Mere information

 
ALUMINIUM BREIFCASE

CUSTOM SLIM CASES
Lavet på mål

Mere information

Aluminium Breifcases er vores en eksklusiv Case i et flot design og ihøj kvalitet, der bygges specifikt efter dine mål. Er velegnet til opbevaring og transport af udstyr samt som en eksklusiv præsentationskuffert m.m.. Du får en flot designet Case der produceres specifikt efter dit udstyr eller produkter

Mere InformatIon

To Top