Professionelle Tool CasesBeskyt og organiser dit værktøj med Peli Tool Cases

Det sidste du som tekniker har brug for er at komme frem til en opgave for at konstatere at dit værktøj mangler eller er gået i stykker! Vi kender alt til det. Hvorfor ikke vælge en specialløsning med udskåret skum tilpasset dit værktøj og måleudstyr. Så er du 100 % sikker på at der ikke mangler noget og dit udstyr transporteres optimalt. Med en skumindretning for dit værktøj kan du på samme plads få op til 30 % mere udstyr og du spare dermed plads og vægt. Vi bruger den seneste 3D CAD design software til design og optegning af værktøj og skum. Dette sikre dig en præcis tilpasning af dit værktøj. Vi tilbyder også to-farvet skum i farverne, så du lettere kan genkende dit værktøj Kontakt vores salgsafdeling for et uforpligtende tilbud eller mere information. Ring 3321 4444 eller send en mail til.

Vælg mellem mange størrelser af  Peli Tool Cases

Peli Tool Cases - Profesionelle Standard Tool Cases

Peli Tool Cases er vores egen serie af professionelle Tool Cases. De er alle designet ud fra en standard Peli Case og indrettet med en universel indretning med værktøjspaneler og justerbare robuste skillerum. Vi har lagt vægt på ekstrem holdbarhed og er til den krævende tekniker og montør. Peli Tool Cases fås i 5 standard størrelser, de fleste med robuste hjul og udtrækshåndtag. Du får en Tool Case i den bedste kvaltiet og måske den mest robuste der kan købes for penge. Vi yder livsvarig garanti på selve Peli Casen (Gælder ikke indretning).

Se alle Peli Tool Cases>


Beskyt og organiser dit værktøj og udstyr med en specialløsning i formskåret skum

Vælg en specialløsning med udskåret skum tilpasset dit værktøj og måleudstyr. Så er du 100 % sikker på at der ikke mangler noget og dit udstyr transporteres optimalt. Med en skumindretning for dit værktøj kan du på samme plads få op til 30 % mere udstyr og du spare dermed plads og vægt.

Vi bruger den seneste 3D CAD design software til design og optegning af værktøj og skum. Dette sikre dig en præcis tilpasning af dit værktøj. Vi tilbyder også to-farvet skum i farverne, så du lettere kan genkende dit værktøj

Se mere om Custom Tool Cases>


Extreme Cases

Extreme Cases

Extreme Cases er en serie vandtætte ekstrem robuste kufferter, velegnet til transport og opbevaring af følsomt udstyr. Du får en case i top kvaltiet og til en meget attraktriv pris. Med en Extreme Case får du et flot design, med et enkelt og robust udtryk. Extreme Cases er velegnet til mange formål b.la. kameraudstyr, værktøj, måleudstyr, militære applikationer og andet følsomt udstyr. De er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold.

Se mere om Extreme Cases>


Værktøjsindsatse i skum

ores Værktøjsindsatse i skum er den simple og effektive løsning til at organisere værktøj. Vores løsninger omfatter skumindretninger i bakker, vogne, hylder, arbejdsborde, og giver effektiv organsiering af værktøj og formatdele til produktion eller vedligeholdelse. Har du en produktion og har du svært ved at undvære dit udstyr kommer vi gerne ud og tegner det hele op i din virksomhed. Vi bruger den seneste 3D CAD design software til design og optegning af værktøj og skum. Dette sikre dig en præcis tilpasning af dit værktøj. Vi tilbyder også to-farvet skum i farverne, så du lettere kan genkende dit værktøj.

Mere om Værktøjsindsatse>


Zarges Tool Boxe

Værktøjskasser

Har du brug for en ekstrem robust værktøjskasse til alt dit værktøj? Så tilbyder vi Zarges værktøjskasser og vores egne produceret Flightcases. Zarges Toolboxe er professionelle værktøjskasser der er både robust og har en meget lav vægt. Den er velegnet til den krævende håndværker der ønsker den bedste værktøjskasse til transport og opbevaring af værktøj. Inklusiv plastbakker til værktøj

Zarges Toolbox 40708>