Thule Subterra 15,6" Laptop Bag

Thule Subterra 15"- tasken til bærbare enhed med super god plads til alle dine ting, med masser af rum, som du let kan tilpasse til din tablet dine vigtige papirer eller din smartphone og diverse tilbehør.
På lager
SKU 3203427 - TSSB-316
Internal Dimensions 366 x 264 x 23 mm
Special Pris 624 DKK 499 DKK Normalpris 725 DKK

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

Thule Subterra 15,6"- tasken til bærbare enhed med super god plads til alle dine ting, med masser af rum, som du let kan tilpasse til din tablet dine vigtige papirer eller din smartphone og diverse tilbehør.

Tasken har en hovedrum som er specielt designet til at indeholde en 15" bærbar enhed og et lomme der er beregnet til en iPad eller en 10,1" tablet. Indvendigt er lommerne polstrede og plysforede lommer så dine elektroniske enheder holdes optimalt beskyttet mod stød og ridser. En smart og lettilgængelig lomme ved bærehåndtaget, giver dig en sikker opbevaring af smartphone pas eller nøgler og de er inden for bekvem rækkevidde lige når du skal bruge dem.

Tasken har et smarte bagagepanel som gør det mulig at montere tasken på kufferter på hjul og sikrer dermed en mere bekvem rejser. Nu kan du holde styr på dine tasker og undgå skader. Tasken er med det helt unikke Easy-grab-lynlåsgreb som giver dig hurtig adgang til dit indhold i tasken. På bagpanelet finder du en sliplomme som kan bruges til blade, magasiner og/eller papirer, som du vil have nem adgang til på rejsen. Tasken er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende materialer og der ydes 25 år garanti på dette produkt. Du får yderligere en aftagelig og polstret skulderrem med tovejs justering, som sikrer dig en god bærekomfort.

Bæreremmen kan tilpasses så den passer til netop dig og du finder også en kompressions rem i bunden af tasken som kan holde en jakke.

Specifikationer
Brand Ingen
Vægt (Kg.) 0.8000
Oprindelsesland
Internal Dimensions 366 x 264 x 23 mm
Udvendige dimensioner 424 x 307 x 130 mm
Hjul Nej
Flykabine? Ja
Materiale Ingen
Anvendelse Forbrugerelektronik
Write Your Own Review
You're reviewing:Thule Subterra 15,6" Laptop Bag
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner