Thule Gauntlet 1.0 Sleeve for iPad Mini® 1-4

Thule Gauntlet 1.0 Sleeve for iPad Mini®. Robust vandafvisende cover til beskyttelse af iPad Mini® plus inkl. tilbehør. Thule Gauntlet 1.0 Sleeve for iPad Mini® er fremstillet og designet med det super genkendelige fede rugged style Thule look. Yder optimalt beskyttelse og passer perfekt til din iPad Mini.

På lager
SKU TGSE2138
Special Pris 299 DKK 239 DKK Normalpris 365 DKK

Tasken er fremstillet af - Molded EVA Foam - en helstøbt EVA skum som yder den optimale beskyttelse for din iPad Mini. Det giver dig en halvstiv og stødsikke konstruktion som beskytter optimalt i sig selv ved brug alene eller i din rygsæk og taske. Den vandafvisende lynlås og ydre skal på tasken gør det muligt at bruge sleevet i al slags vejr.

Et elastik i begge sider af tasken gør det nemt at bruge din iPad i selve sleevet. Du kan derfor arbejde med din iPad Mini direkte i tasken, meget praktisk når du for et eksempel vil arbejde på rejsen i toget eller på flyrejsen. Blot åbne lynlåsen og din iPad Mini og du er klar til at arbejde videre. Luk den igen og den er optimalt beskyttet på resten af rejsen.

  • Passer til iPad Mini med Smart  Cover®
  • iPad® lommer hjælper med at beskytte skærmen mod ridser
  • En robust overflade beskytter din iPad
  • Vandafvisende zipper og skal
Specifikationer
Varenummer TGSE2138
Vægt (Kg.) 0.3500
Brand THULE
Oprindelsesland
iPad Version iPad Mini
Write Your Own Review
You're reviewing:Thule Gauntlet 1.0 Sleeve for iPad Mini® 1-4
Your Rating