Thule Crossover 38 l Carry-On Trolley

Thule Crossover 38 l carry-on-trolley sort Er der brug for en trolleykuffert eller en rygsæk til rejsen? Crossover 38L Rolling Carry-On er en carry-on taske i en unik hybrid model, der også fungerer som en rygsæk. Smarte detaljer og den fineste kvalitet er, hvad du kan forvente her.
På lager
SKU 3201502-TCRU-115
Special Pris 1.656 DKK 1.325 DKK Normalpris 1.925 DKK

Levering kun 39 kr. ved køb online.

Hurtig levering 1-2 dage.

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

Thule Crossover 38 l carry-on-trolley sort

Er der brug for en trolleykuffert eller en rygsæk til rejsen?  Foret laptoptaske med åbning i toppen og plads til en 15” MacBook Pro eller pc

 • Skjulte rygsækremme lader dig nemt og hurtigt forvandle din carry-on-kuffert til en rygsæk
 • Hjulene vender væk fra kroppen, når kufferten bruges som rygsæk, så du undgår snavs på tøjet, og rygsækken bliver behagelig at bære
 • Slidstærkt letvægtsmateriale, der også er vandtæt
 • Slidstærkt udvendigt skelet og et formstøbt bagpanel af polypropylen absorberer eventuelle stødpåvirkninger
 • Store solide hjul og Thule V-Tubing™-teleskophåndtag garanterer mange års ubesværet brug uden skævheder
 • Varmestøbt, stødsikkert SafeZone™-rum beskytter dine solbriller, din iPhone, bærbar elektronik og andet skrøbeligt udstyr
 • Hævede kanter giver din taske og dit udstyr ekstra beskyttelse Med den ekstra strop kan du påmontere endnu en taske
 • Stort opdelt rum gør det muligt at holde rent og snavset, vådt og tørt samt arbejde og fritid adskilt.
 • Opfylder kravene til håndbagage hos de fleste flyselskaber

Tekniske specifikationer

 • Udvendig højde - 58.9 cm
 • Udvendig længde - 39.1 cm
 • Udvendig dybde - 23.1 cm
 • Vægt - 3.5 kg
 • Kapacitet - 38 l
 • Materialer - Dobby-nylon
 • Garanti - 25 år
Specifikationer
Vægt (Kg.) 3.5000
Brand Ingen
Oprindelsesland
Udvendige dimensioner 589 x 391 x 231 mm
Volumen (L) 38L
Hjul Ja
Flykabine? Ja
Materiale Ingen
Write Your Own Review
You're reviewing:Thule Crossover 38 l Carry-On Trolley
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner