Tekno 2018 (434x289x116mm)

Tekno Cases er en flot designet case, der er meget populær som produktemballage, tilbehørskuffert eller som salgskuffert. Vælg mellem mange størrelser, flere farver og størrelser.

Vi tilbyder også logo og skumindretning tilpasset dit produkt. Ring eller skriv for tilbud.

Bemærk miniumsordre på 50 stk.

Normalt 15-20 dage
SKU Tekno 2018
Internal Dimensions 434 x 289 x 116 (66/50) mm
Nulstilkonfiguration

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

Tekno Cases er en flot designet case, der er meget populær som produktemballge eller som salgskuffert. Du kan vælge mellem 15 forskellige størrelser, mange farver.

Vi tilbyder også logo og skumindretning tilpasset dit produkt. Send en uforpligtende forespørgsel om pris ved at bruge "Send Tilbud" eller ring for pris.  

Specifikationer:

 • God kvalitet 
 • Prisbillig 
 • Mulighed for skumindretning 
 • Mulighed for Logo

Bemærk følgende minimums ordre:

 • Tekno 2002 minimumsordre 96 stk.
 • Tekno 2003S minimumsordre 96 stk.
 • Tekno 2003M minimumsordre 96 stk.
 • Tekno 2003 minimumsordre 100 stk.
 • Tekno 2004 minimumsordre 100 stk.
 • Tekno 2007S minimumsordre 64 stk.
 • Tekno 2007M minimumsordre 56 stk.
 • Tekno 2007 minimumsordre 48 stk.
 • Tekno 2008 minimumsordre 48 stk.
 • Tekno 2009 minimumsordre 48 stk.
 • Tekno 2009S minimumsordre 50 stk.
 • Tekno 2011 minimumsordre 48 stk.
 • Tekno 2017 minimumsordre 50 stk.
 • Tekno 2008 minimumsordre 50 stk.
 • Tekno 2019 minimumsordre 48 stk.


Specifikationer
Vægt (Kg.) 0.5000
Brand WAG
IP-Grade Ingen
Holdbarhed Light Duty Protective Cases
Oprindelsesland Tyskland
Internal Dimensions 434 x 289 x 116 (66/50) mm
Udvendige dimensioner 450 x 360 x 123 (70/53) mm
Låg højde 50 mm
Bund højde 66 mm
Garanti Ingen
Hjul Nej
Flykabine? Ingen
Certifikater Non
Materiale Polypropylen
Anvendelse Salgskufferter, Emballage, Måleinstrumenter, Medical
Write Your Own Review
You're reviewing:Tekno 2018 (434x289x116mm)
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!