Ny

SKB iSeries Sony Video Camera Case

The iSeries 201510AX1 Case (3i-201510AX1) features a custom cut interior for the Sony FDR-AX1, PXW-Z100, HDR-FX1000, HVR-Z5U, HDR-AX2000, HXR-NX5U, or HXR-NX3. The custom interior is designed to accommodate the video camera with space for batteries, memory cards and a large accessory pocket that can fit an additional shotgun microphone or other accessories. This iSeries Video Camera case, (3i-201510AX1) has trigger release latches for quick but secure access. This custom waterproof case is made in the USA and is backed by SKB’s Unconditional Lifetime Warranty.

Normalt 3-5 dage
SKU 3i-201510AX1
Special Pris 4.318 DKK 3.454 DKK Normalpris 6.169 DKK

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

  • Custom cut PE foam to fit Sony FDR-AX1, PXW-Z100, HDR-FX1000, HVR-Z5U, HDR-AX2000, HXR-NX5U, or HXR-NX3 video camera
  • Compartments for batteries, memory cards and shotgun mix and accessories Unconditional
  • Lifetime Warranty Ultra high-strength polypropylene copolymer resin UV, solvent, corrosion and fungus resistant (MIL-STD-810F)
  • Complete gasket seal makes these cases absolutely watertight (MIL-STD-C-4150J)
  • Automatic ambient pressure equalization value (MIL-STD-648C & IP67) Resistant to corrosion and impact damage
  • Molded-in hinge Rubber over-molded cushion grip handle Locking loops for a customer supplied lock
  • Patented "trigger release" latch system Convenient wheels and pull handle
Specifikationer
Vægt (Kg.) 7.3000
Oprindelsesland
Certifikater IP67 (Waterproof), UN approval, ATA 300, STANAG 4280, MIL-STF C-4150J
Materiale Ultra high-strength polypropylene copolymer resin
Anvendelse Broadcast
Video Cameras SONY FDR-AX1, SONY HDR - AX2000, SONY HDR-AX2000, SONY HDR-FX 1000, SONY HVR-Z5U, SONY HXR-NX3, SONY HXR-NX5U, SONY PXW-2100
Udvendige dimensioner 582 x 456 x 283 mm
Write Your Own Review
You're reviewing:SKB iSeries Sony Video Camera Case
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner