Oversigt Hard Mount Rack

Oversigt Hard Mount Rack


Standard & Custom Made 19" Rack for Industrial & Militære applikationer

Vi tilbyder Europas største udvalg i profesionelle 19" Rack til alle former for industrielle og militære applikationer. Vores udvalg omfatter standard Hard Mount Rack og Shock Mount Rack fra verdens to førende producenter; SKB og Pelican (Peli). Vi tilbyder også vores egen produktion af Flightcases Rack, hvor vi producerer 19" Rack specifikt efter dine krav og specifikationer. Dette både som Hard Mount Rack og Shock Mount Rack. Vores specialværksted tilbyder endvidere modificering af alle standard Rack og specialbygget rack med indbygning af ventilation, adaptere m.m.
Standard Rack uden hjul, dybde 508 mm - 20"

SKB 19" Roto Rack er et alternativ til et traditionelt Flightcase Hardmount Rack. SKB 19” Roto Rack fås fra 2U (2 Højdeenheder) til 12U (12 Højdeenheder) og er et letvægt Hardmount Rack der giver en god beskyttelse. Er velegnet til alt indenfor Musik og måleudstyr m.m., hvor der ønskes et professionelt rack til i en god kvalitet og lav pris.


Standard Shallow Rack, dybde 271 mm

SKB Shallow Roto Rack er et alternativ til et traditionelt Flightcase Hardmount Rack. SKB Shallow Roto Rack har kun et låg. Er velegnet til alt indenfor Musik og måleudstyr m.m., hvor der ønskes et professionelt rack til i en god kvalitet og lav pris.