Oversigt Shock Mount Rack

Oversigt Shock Mount Rack


Standard & Custom Made 19" Rack for Industrielle & Militære applikationer

Vi tilbyder Europas største udvalg i profesionelle 19" Rack til beskyttelse, opbevaring og transport af udstyr industrielle og militære applikationer. Vores udvalg omfatter Standard Hard Mount Rack og Shock Mount Rack fra verdens SKB og Peli-Hardig (Pelican). Vi tilbyder også vores egen produktion af Flightcases Rack, hvor vi producerer 19" Rack specifikt efter dine krav og specifikationer. Dette både som Hard Mount Rack og Shock Mount Rack. Vores specialværksted tilbyder endvidere modificering af alle standard Rack og specialbygget rack med indbygning af ventilation, adaptere m.m.


Hvad skal jeg vælge?

Vores porfessionelle Shock Mount Rack er til professionelt og esktrem brug og er konstureret til transport under selv de mest ekstreme forhold. Vi anbefaler Shock Mont Rack hvis dit udstyr er relativt følsomt og du skal sende dit udstyr med fragt og dermed ikke ved hvilken påvirkning udstyret får. 


Standard 4-hjul Shock Mount Rack

Vi tilbyder professionelle 4-hjuls Shock Mount Rack fra SKB og Peli. SKB 4-hjuls  heavy duty Shock Mount Rack kommer i dybder i 508 mm, 730 mm og 762 mm og de helt nye Peli Classic-V-Series kan leveres i dybdeaf 838 mmm. Perfekt for: IT-Equipment, Audio/Video recording, Satellit udstyr, Radio kommonukations systmer og andre Militære applikationer. De fleste af disse pordukter opfylder krav i henhold  MIL-STD-810, IP65 og harr  NATO stock nummer.


Standard 2-Hjuls Shock Mount Rack (508, 609 og 762 mm)

Vi tilbyder 2-hjuls Shock Mount Rack fra SKB og Peli. Med et 2-hjuls system kan en person transportere systemet let, f.eks. ved personlig transport og ind og ud af en bil.

Peli Blackbox er et kompakt 19" Shock Rack med dobbelte låg, der er velegnet til let til medium beskyttelse af udstyr med vægt fra 10-60 kg. og leveres i flere antal Unit og en dybde på 609 mm, mellem rackprofiler.