Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Specialbygget Rack CasesSpecialbygget Industrielle og Militære Rack Cases

Specialbygget Rack Cases siden 1984...

Flightcases har designet og udviklet specialbygget 19" Rack Cases siden 1984 og vi producerer både Hard Mount Rack (Uden vibrationsdæmpning) og Shock Mount Rack (Med vibrationsdæmpning).

Et specialbygget Rack giver de mindst mulige dimensioner og laveste mulige vægt, hvilket giver mange fordele med hensyn til transport, opbevaring og håndtering.

Vi producerer to serier af specialbygget Rack Cases. Vores Flightcases Rack samt vores nye serie af IP-Rack, som er et ny udviklet Rack system der bygges efter mål og kan laves vandtæt i henhold til IP54.

Vores specialbygget Rack Cases er professionelle Rack konstrueret primært til industrielle og militære applikationer og er i forhold til standard Rack som f.eks. SKB og Hardigg særligt velegnet til indbygning af strøm, ventilation, adaptere m.m. Eller hvor der ønskes en særlig lav vægt. Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav.

Vores specialbygget 19" Rack Cases produceres på vores fabrik i Danmark. Vi har igennem en årrække leveret 19" Rack cases også kaldet CUBERACK til det Danske Forsvar. Vores specialløsninger omfatter et omfattende udvalg i forskellige materialer, tilpasning med ventilation, adaptere, hylder, skuffer m.m.

Ønsker du yderligere information er du meget velkommen til at kontakte os.

Specialbygget IP-Rack

Ekstrem beskyttelse
IP 54

IP-Rack Cases er designet til at beskytte dit udstyr fra medium til heavy duty beskyttelse og bygges efter dit udstyr. De er velegnet til transport, opbevaring og beskyttelse af alle former for 19" udstyr som IT, Måleinstrumenter, m.m.

Flightcases Rack

Til industrien og
Forsvaret

Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav. Vores Custom Rack produceres på vores egen fabrik, efter dine specifikationer og kan laves i mange materialer som finer, laminatoverflader, plast og som noget nyt i komposit. Sidste nævnte giver en ekstrem robusthed og en vægtreduktion på op til 50 % i forhold til et traditionelt Rack i finer. Custom Shock Rack produceres i alle størrelser og giver dig alle muligheder for specialtilpasninger.

 
New IP-Rack Cases
NYHED - IP-Rack Cases
P-Rack Cases er designet til at beskytte dit udstyr fra medium til heavy duty beskyttelse og bygges efter dit udstyr. De er velegnet til transport, opbevaring og beskyttelse af alle former for 19" udstyr som IT, Måleinstrumenter, m.m.
Cube Rack
Military Rack Cases
Military Rack Cases for det Danske Forsvar. Designet og udviklet i samarbejde med det Danske Forsvar
Shock Mount System
Shock Mount System
Vi tilbyder flere ryper af shock mount systemer afhængig af dine krav
 
Cube Rack
Flightcases Rack
Stabling af Rack Cases
Military Rack Cases
Military Rack Cases for det Danske Forsvar
Cube Rack i køretøj
Rack Cases
Specialbygget Rack Cases med anordning for montering i køretøjer
Til Top