18 products

18 products

Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Politi & Militær

Lygter til

Politi & Vagt

Professionelle Lygter til Politi, Forsvar og professionelle vagter.

Flightcases International A/S er distributør og hovedforhandler af Peli Lygter i Danmark og sælger Lygter direkte og gennem forhandelere. Ved køb fra os er du dækket af Peli's livtidsgaranti på Lygter (RALS, undtaget).

Få et tilbud

Flightcases
 
Pandelamper
Sikkerhedsgodkendte Pandelamper til Brand & Redning
 
Professionel Arbejdsbelysning
ATEX Godkendt
Professionelle Lygter

Taktiske Lygter til Politi og Vagter

Vil du have den helt rigtige professionelle takstiske lygte som politiet bruger. Vi har den helt ritgtige Lygte, der er designet og udviklet til det Amerikanske Politi og er særdeles velegnet til Politi, Vagter og lignende, der har brug for en robust, let og enkel Lommelygte, som man kan stole på virker under alle formål. Lygterne er så gode at Peli tilbyder ubegrænset livsvarig garanti på Taktiske Lygter.

Taktiske Lygter
Arbedjsbelysning til Politi

RALS Remote Area Lighting Systems

Remote Area Lighting Systems fra Peli er professionel arbejdsbelysning i den bedste kvalitet og god til Politiet ved forskellgie situationer. Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning specielt udviklet til professionelt brug som til politi, Brandvæsen og Redning. RALS arbejdsbelysning er robuste lygter velegnet til arbejdsbelysning til større områder og kan modstå de mest barske miljøer. RALS arbejdsbelysning gør dig i stand til at have lys over dit arbejdsområde og kan nemt transporteres overalt. Leveres med kraftige genopladelige batterier, som kan bruges en hel arbejdsdag og hurtig genoplades..

Arbejdsbelysning
lygter til politi og vagter
Professionelle Pande Lygter

Pandelygter til Politi og Vagter

Stort udvalg af profesionelle Pandelygter med livtidsgaranti og høj sikkerhed. Med Peli revolutionerende vinklede belysning, USB -opladning og indikation af batteriniveau er Peli lygter på et højt teknisk niveau og ekstrem holdbare. Med peli Pandelygter for du en professionel lygte i top kvalitet.

Pandelygter
Til Top