34 products

34 products

Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Brandvæsen

Lygter til

Brand & Redning

Peli er verdens største producent af professionelle Lygter og arbejdsbelysning til Brand og Redning og leverer Håndlygter, Lommelygter, Hjelmlygter, Pandelamper, Vinklede Lygter og Arbejdsbeslysning specielt udviklet til Brandvæsnet og Redningstjenester, herunder ATEX godkendte Lygter.

Flightcases International A/S er distributør og hovedforhandler af Peli Lygter i Danmark og overtog i 2018 distributionen af Peli Lygter i Danmark efter opkøb Safidan i Århus. Som Brandvæsen kan du købe dirkete hos Distrobutøren og være dækkes af Peli's livtidsgaranti.

Få et tilbud

Flightcases
 
Pandelamper
Sikkerhedsgodkendte Pandelamper til Brand & Redning
 
Professionel Arbejdsbelysning
ATEX Godkendt
Professionelle Lygter

Pandelygter og hjelmlygter

Med Peli revolutionerende vinkelde belysning, USB -opladning og indikation af batteriniveau er Peli lygter på et højt teknisk niveau og ekstrem holdbare. Med hjelmklips tilbyder vi en håndfri belysningsløsning til en række af vores kraftige lommelygter.

Arbedjsbelysning

RALS Remote Area Lighting Systems

Remote Area Lighting Systems fra Peli er professionel arbejdsbelysning i den bedste kvalitet. Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning specielt udviklet til professionelt brug som til Brandvæsen og Redning og vi har modeller der er ATEX godkendt. RALS lygter er robuste lygter velegnet til arbejdsbelysning til større områder og kan modstå de mest barske miljøer. RALS arbejdsbelysning gør dig i stand til at have lys over dit arbejdsområde og kan nemt transporteres overalt. Leveres med kraftige genopladelige batterier, som kan bruges en hel arbejdsdag og hurtig genoplades..

Lygter og arbejdsbelysning ATEX Brandvæsen
Professionelle Lygter

Vinklede sikkerhedslygter

Som brandmand kommer du ud for farlige og ekstreme situationer og derfor er dit værktøj kritisk. Med Peli's vinkelde lygter med kraftigt lys der lyser gennem røg, får du den bedste sikkerhed for at du kan se hvor du er og de potentielle farer. Peli har lygter der er specielt udviklet til Brandmænd.

Se alle vinklede Lygter
Til Top