Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Peli

Peli Cases

Distributør af Peli i Danmark

Vi er distributør og forhandler af Peli produkter i Danmark. Det er din garanti for dag til dag levering, opfyldelse af Peli's livtidsgaranti, 60 dages fri returret på alle Peli produkter. Du har også mulighed for at få din Peli Case specialindrettet i formskåret skum tilpasset netop dit udstyr.

Få et tilbud

 
Hvorfor vælge Peli Cases
Peli har produceret de stærkeste vandtætte, støvtætte cases i verden siden 1976 og er verdenskendt for den høje kvalitet. Peli har i dag flere brands herunder den klassiske Peli Protector serie, Storm Cases og de helt nye Peli Air Cases. Samlet giver det mere end 80 forskellige modeller af professionelle cases til beskyttelse af alle typer af følsomt udstyr til alle brancher. Alle Peli Cases bliver testet konstant af professionelle brugere under selv de mest ekstreme forhold. Peli Cases er konstrueret til at opfylde militære krav og er dækket af Peli's livtidsgaranti*.
Flightcases er en af de største forhandlere af Peli Cases i Europa og sælger hvert år mere end 15.000 Peli Cases. Vi er distributør i Danmark og som virksomhed kan du handle direkte hos os. Dette er din garanti for høje leveringssikkerhed, opfyldelse af Peli livtidsgaranti, professionel rådgivning og et kæmpe tilbehørsprogram. Vi er derudover specialiseret i at designe og producere specialindretninger i skum til alle Peli Cases.
 


 
Udvalgte Peli Cases
Til Top