Peli Cases Produktoversigt

Peli har produceret den stærkeste vandtætte, støvtætte case i verden siden 1976. Det var faktisk var det Peli der opfandt begrebet Waterproof Cases for ekstrem beskyttelse. Peli Cases, Peli Storm Cases og de helt nye Peli Air tilbyder samlet mere end 80 forskellige modeller af sprøjtestøbte professionelle cases til beskyttelse af følsomt udstyr. Alle Peli Cases bliver testet konstant af professionelle folk i alle brancher og outdoor brugere,under selv de mest ekstreme forhold. Peli Cases er konstrureret til at opfylde militære krav og er dækket af Peli's livtidsgaranti*

Find den rigtige størrelse

Søg Peli Cases

Du kan lynhurtig søge og filterer alle Peli Cases efter størrelse, dimensioner, farve, indhold m.m..


Mest populære Peli Cases

Se vores udvalg af vores mest populære modellerFå styr på dit udstyr med hver ting på sin plads!

Vi er specialister i løsninger til transport, beskyttelse og opbevaring af alle former for udstyr, produkter m.m. i skum. Vil du have 100 % styr på dit udstyr eller bare præsentere dine produkter flot, så kan en specialindretning i skum være en god løsning. Du kan let se om dit udstyr mangler og hvor det skal lægge og så er du er sikker på at du ikke glemmer noget. Vi har mange års i erfaring og hjælper gerne med design. Inden vi starter en opgave får du en 3D tegning til godkendelse, så du er sikker på det hele bliver som du gerne vil have det.
Få mere plads med en skumindretning i flere lag

Med en skumindretning i flere lag, får du meget mere plads til alt dit udstyr. Du kan f.eks. vælge at lave indreting med bakker og på den måde udnytte casen størrelse optimalt. Vi hjælper gerne med rådgivning og forslag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 
Optimalt opbevaringsudstyr til alle behov

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information. Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Desuden har vi kompetencerne og værkstedet til at udvikle udstyret, hvis det skal specialbygges. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Får et tilbud på en skumindretning til dit projekt

Kunne du tænke dig at høre hvad det koster at får lavet en skumindretning til dine produkter eller dit projekt, så kontakt os nu. Vi rådgiver dig gerne og giver gerne et uforpligtende tilbud. Dette uanset om du har behov for få antal eller flere tusinde stk. For at give et tilbud har vi behov for lidt informationer, såsom. Hvilken case skal der indrettes til, hvor meget udstyr og antal. Send gerne et billede med, så giver vi et fast tilbud Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk.
  • .