Skumindsatse & Indlæg

Skumindsatse & IndlægProduktion af emballageskum...


Vi producerer alle former for emballageskum velegnet til mange for for emballageløsninger. Vi deisigner og producerer kundespecifikke løsninger tilpasset dine produkter og i tæt samrbejde med dig. Dette sikre dig den rigtgie løsning til den rigtgie pris. Vi producerer vores emballageskum på helt nye CNC-styrede Kniv- og fræsemaskiner, hvilket sikre dig et flot resultat og en ensartet kvalitet, hvor skummet passer præcist til dine produkter. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af skumkvaliteter velegnet til emballageløsninger, fx: PE (Polyethylen) skum – en fast skum, som primært anvendes til beskyttelse og fiksering af produktet i den optimale position og PU (Polyurethan) skum – en blød skum som tager form efter produktet det omgiver. Vi tilbyder også andre typer skum som antistatisk skum og farvet skum.

Afhængig af antal, form og kompleksistet bruger vi forskellige tekniker som fræsning, knivskæring, vandstråleskæring og stansning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dkSådan får du lavet emballageskum...

Hvordan gør du? Står du med et produkt(er) hvor du ønsker en emballageskum, så kontakt os. Vi kan lave emballageskum både ud fra dine tegninger og ud fra det fysiske udstyr. Vi hjælper gerne med 3D design, så du kan se hvordan din løsning ser ud inden den den sættes i produktion. For at kunne give en pris på en opgave, har vi behov for at vide, hvor meget udstyr der skal indrettes og antal. 

Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os, så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste.

Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks. 

Priser og antal..

Vi laver løsninger lige fra få stk til mange tusinde stk. Så ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk