Design & Udvikling

Design & Udvikling


Design & Udvikling af skumindsatse

Vores skumindretninger og kuffertindretninger kan designes til alle vores Cases & Kufferter - eller bare som et skumindlæg. Har du behov for skum til emballage af produkter, emner m.m. vi ikke selv fører, så hjælper vi også gerne med dette. Vi har et team med stor erfaring i design og udvikling af mange typer skumemballage, løsninger og indretninger på tværs af mange industrier. Vi har mere end 35 års erfaring i udvikling og produktion af beskyttende emballage lige fra komplekse løsninger til simple skumindlæg. 

Det første skridt er at forstå dit behov. Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling via telefon, mail eller besøge vores fabrik i Herlev. Vi rådgiver gerne om forskellige løsninger, så du får den bedste løsning i forhold til kvalitet og ønsket prisniveau.

Når et design er godkendt sammen med vores designere kan vi på få dage producere prototype, hvor du har mulighed for at teste at alt er som du ønsker og evt. rettelser kan laves inden en egentlig produktion igangsættes.

Vi giver dig tilbud inden for 24 timer og arbejder med korte leveringstider på design og prototyper i tæt samarbejde med vores desingere og vores produktion. Vi laver løsninger lige fra få stk. antal til komplekse militære applikationer.



CNC milling foam cutting