Branding

Branding


Brand dine produkter..


Vi tilbyder mange muligheder for print på din Case. Dette lige fra serigrafitryk, indrgraveret logoer, "In-mould labelling" til stickers og foliebeklædning. Send os en fil på dit logo, tekst m.m., så sørger vi for et flot resultat. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder vi tilbyder og for hvert produkt, er der angivet minimumsbestilling for denne type af logo. For pris og muligheder kontakt venligst vores salgsafdeling for mere information. Ring 3321 4444 eller send os en E-mail: sales@flightcases.dkSerigrafitryk.

Serigrafi har sin fordel i at man kan trykke på alle materialer og i store størrelser med stor holdbarhed. Det er derfor særligt velegnet til tryp på alle vores kufferter og cases. Du kan få mange farver og serigrafitryk er en relativ prisbillig løsnng ved større mængde. Bemærk vi har et minimums antal på 10 stk. ved brug af serigrafityrk.

Lexan® Labels (Polycarbonate Labels)

Hvis su ønsker en ekstrem holdbar label på din case er Lexan labels en ekstrem robust label, der er meget velegnet til mærkning og banding på cases. Minimumsordre er 50 stk.Lexan stickers

 Indgraverede logoer

For vores specialbygget Flightcases tilbyder vi indgravering af logoer, tekst m.m. Vores indgraveret logoer giver et flot og meget holdbart resultat. Ved indgravering fræser vi jeres logo ca. 0,5 mm ned i overfladen og farvelægger det. P.t. tilbyder vi kun sort og hvid farve. Vi laver indgraverede logoer i vores flightcases fra 1 stk.

Vi tilbyder også indgraveret logoer i vores skum. F.eks. kan vi indgravere dit logo i skummet i låget. Ved hjælp af flerfarvet skum er der mulighed for et meget flot logo, med en flot visual effekt.

engraved logos

Foliebeklædt logoer

For de fleste af vores cases og kufferter er der mulighed for en foliebeklædning af overfladen. Du har dermed mulighed for at lave tryk af billeder, mønstre, en special frave eller lignedne. Vi tilbyder folier meg en meget hård slidstyrke så folien er relativ robust mod ridser m.m. Minimums bestilling er afhængig af case type fra 5 stk. og opefter.

folie logo