Specialindretninger

SpecialindretningerSpecialindretninger


Vi er specialister i tekniske løsninger hvor der stilles særlige krav. Dette kan f.eks. være at et givent udstyr skal anvendes som en integreret del af en case eller en løsning, eller hvor krav til stødabsorbering stiller helt særlige krav. Vi har mere end 30 års erfaring i specialindretninger og har et indgående kendskab til alle tænklige og mulige løsninger til stort set alle opgaver, hvor udstyr skal transporteres og beskyttes.

Vi har stor erfaring i fremstilling og af produkter til Forsvaret og tilhørende underleverandører. Vi har et indgående kendskab til de helt særlige krav netop denne industri kræver. Dette gælder overholdelse af MIL STD, krav til anvendlighed, styrkeberegnigner og krav til beskyttelse under de mest ekstreme forhold. Kontakt os for yderligere information. Vi har kontakter til verdens førende producenter af specialprodukter til tekniske formål. Så mangler du noget så kontakt os.

. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dkIndbygning af strøm, ventilation m.m.

Vi kan indbygge mange former for ventilationsriste, aktiv ventilation, stikpanler, strøm, adaptere m.m. i vores Flightcases og udvalgte standard cases som f.eks. Peli Cases, Peli Hardigg, Peli Storm, NANUK og Watercases. 

Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks. 

Indbygning af udstyr...

Vi kan indbygge udstyr direkte i en af vores standard cases eller specialbygget flightcases. Vi tilbyder serieproduktion af diverse specialløsninger. 

Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks. 

Hvilke cases er bedst til indbygning af udstyr..?

Når du skal indbygge udstyr i en case, kan det oftest betale sig at vælge en specialbygget Flightcase. Dette skyldes at du har mulgihed for frit at vælge låghøjde, om låget skal hængsles, åbnes i 90 grader eller 180 grader eller helt tages af. Du har dermed 100 % frie muligheder for at designe Flightcasen til dit behov. Endvidere har vi mulgihed for at fræse ud for diverse stik, inden Flightcasen samles.  De samme muligheder har man ikke med standard cases, hvor man er låst fast.