Tekniske Indretninger

Tekniske IndretningerSpecialindretninger


Vi er specialister i tekniske løsninger hvor der stilles særlige krav. Dette kan f.eks. være at et givent udstyr skal anvendes som en integreret del af en case eller en løsning, eller hvor krav til stødabsorbering stiller helt særlige krav. Vi har mere end 30 års erfaring i specialindretninger og har et indgående kendskab til alle tænklige og mulige løsninger til stort set alle opgaver, hvor udstyr skal transporteres og beskyttes.

Vi har stor erfaring i fremstilling og af produkter til Forsvaret og tilhørende underleverandører. Vi har et indgående kendskab til de helt særlige krav netop denne industri kræver. Dette gælder overholdelse af MIL STD, krav til anvendlighed, styrkeberegnigner og krav til beskyttelse under de mest ekstreme forhold. Kontakt os for yderligere information. Vi har kontakter til verdens førende producenter af specialprodukter til tekniske formål. Så mangler du noget så kontakt os.

. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

Eksempler på kuffertindretninger


Skum
Skum til æsker
Indbygning af strøm, ventilation m.m.

Vi kan indbygge mange former for ventilationsriste, aktiv ventilation, stikpanler, strøm, adaptere m.m. i vores Flightcases og udvalgte standard cases som f.eks. Peli Cases, Peli Hardigg, Peli Storm, NANUK og Watercases. Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks.