Skumindretninger

SkumindretningerEgen produktion af kuffertindretninger..


Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser. Vores skumindrentinger produceres på vores egen fabrik, hvilket sikre dig lave priser og hurtig levering. Afhængig af antal, form og kompleksistet bruger vi forskellige tekniker som vandstråleskæring, fræsning, eller knivskæring. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 

 

kuffertindretning


Se hvordan vi laver skumindretninger..


Hvis du ønsker at se hvordan vi løser en indretning i vores produktion, så se nedenstående video, hvor du kan få et indblik i vores produktion.

 

 

 Sådan får du lavet en skumindrenting..

Hvordan gør du? Vi får tit spørgsmål til hvordan man får lavet en skumindretning, hvad vi skal bruge af tegninger, udstyr m.m. og hvor meget det koster...? Vi kan lave skumindretninger både ud fra dine tegninger og ud fra det fysiske udstyr. For at kunne give en pris på en opgave har vi behov for at vide, hvor meget udstyr der skal indrettes, hvilken Case du tænker at bruge og antal.

Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os, så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste.

Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks. 

Vi tilbyder levering af både Case og skumindrenting, men vi tilbyder også en ny indretning til din eksisterende Case. Skumindlæggene produceres på helt nye CNC-styrede fræse og skæremaskiner. Det betyder et meget flot finish og ensartet kvalitet..kuffertindretning-skum