Produktion


Egen produktion af kuffertindretninger..


Med en kuffertindretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser. Vores skumindrentinger produceres på vores egen fabrik, hvilket sikre dig lave priser og hurtig levering. Afhængig af antal, form og kompleksistet bruger vi forskellige tekniker som vandstråleskæring, fræsning, eller knivskæring. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 

 

kuffertindretning


Se hvordan vi laver skumindretninger..


Hvis du ønsker at se hvordan vi løser en indretning i vores produktion, så se nedenstående video, hvor du kan få et indblik i vores produktion.

 

 

 Sådan får du lavet en skumindrenting..

Hvordan gør du? Vi får tit spørgsmål til hvordan man får lavet en skumindretning, hvad vi skal bruge af tegninger, udstyr m.m. og hvor meget det koster...? Vi kan lave skumindretninger både ud fra dine tegninger og ud fra det fysiske udstyr. For at kunne give en pris på en opgave har vi behov for at vide, hvor meget udstyr der skal indrettes, hvilken Case du tænker at bruge og antal.

Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os, så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste.

Vi tilbyder fuld dokumentation af alle vores opgaver lige fra 3D design til teknisk dokumentation tilpasset dine krav. Vi benytter den seneste 3D teknologi fra Solidworks. 

Vi tilbyder levering af både Case og skumindrenting, men vi tilbyder også en ny indretning til din eksisterende Case. Skumindlæggene produceres på helt nye CNC-styrede fræse og skæremaskiner. Det betyder et meget flot finish og ensartet kvalitet..kuffertindretning-skum

 
 

 Flere typer skum..

Vi benytter kun den bedste skumkvalitet til vores indretninger og langt de fleste skumindretninger vi laver er baseret på Plastazote LD29. Det er en skumtype i mellem hårdhed, der er særligt velegnet til beskyttelse af udstyr. Udover sin beskyttende egenskab, har den en flot struktur, som fremhæver dine produkter.Hvis du vil gøre lidt ekstra, er der mulighed for farvet skum og indgraveret logo. Dette fremhæver dine produkter og udstyr og du kan let se, hvis der manlger noget.

Da størstedelen af vores produktion bliver produceret på en af vores i alt tre CNC-styrede fræse- og knivmaskiner, kan vi i samme opsætning både skære med kniv og fræse (Også indfræse logo). Dette betyder b.la., at vi ved mange udskæringer kan fræse ud for dit udstyr og ved store udskæringer skære med kniv. For denne kombination at fræse og skære med kniv, i samme opsætning er vi unikke. Det færdige resultat er i forhold til f.eks. vandstråleskæring og stanssning et helt lige snit. Ingen afmærkninger efter vandstråleskåring eller deformationer i skummet som ved stansning. colred-foam-inserts


Priser og antal..

Vi laver kuffertindretnigner lige fra et enkelt stk til mange tusinde stk. Afhængig af om din opgave skal bruges til præsentation, transport, beskyttelse eller som produktemballage kan vi designe og producere indrentingen i mange prisklasser. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

Gallery for kuffertindretninger..

{{block type="gallery/show" id="skumindretninger"}}